Ga naar hoofdinhoud

Nieuw: volledig assortiment schakelmateriaal!

Dit voorjaar is ION INDUSTRIES afgereisd naar China voor een bijzondere kennismaking. Het bliksembezoek aan een nieuwe fabrikant stond in het teken van de nieuwste schakelmaterialen. Deze partij gaat samenwerken met ION INDUSTRIES door een grote lijn met zelfontwikkelde productlijnen te produceren. Jeroen (Technisch directeur) en Erik (Commercieel directeur) hebben in een paar dagen tijd een goede indruk gekregen van de kersverse partner uit China en daar vertellen ze graag meer over.

‘Het was een hele bijzondere trip’, zegt Erik. ‘Het was kort, maar in drie dagen hebben we het over een enorme lijn schakelmateriaal gehad.’ Hiermee wordt bijvoorbeeld gedoeld op schakelmaterialen in alle vormen: serieschakelaars en kruisschakelaars, maar ook enkel- en dubbelpolige schakelaars.

Op bezoek bij de fabrikant was voor ION INDUSTRIES op meerdere vlakken van waarde. ‘De producten zijn van hoge kwaliteit, wat bovenaan staat’, legt Jeroen uit. ‘De prijs moet natuurlijk ook goed zijn, maar kwaliteit mag daar niet aan onderdoen.’ Van wandcontactdozen met USB/USBC tot aansluitdozen voor radio of televisie, alles moet voldoen aan de norm van ION INDUSTRIES. De fabrikant uit Ningbo zet ook in op efficiëntie en moderniseren. ‘Ze hebben nu ongeveer 80 medewerkers, waar al veel geautomatiseerd wordt. Om deze reden kunnen we nu al starten met een grotere productie. Verder zijn de arbeidsomstandigheden helemaal in orde, wat voor ons ook erg belangrijk is’, zegt Jeroen.

IONINDUSTRIES Op Bezoek Fabrikant

Op basis van behoeftes binnen de elektrotechnische markt is er bij ION INDUSTRIES gekozen voor uitbreiding van het huidige assortiment. In het najaar worden er verschillende wandcontactdozen (met USB/USBC), afdekramen van één tot vijf stuks, jaloezieschakelaars en een hele lijn opbouw aan het assortiment toegevoegd. ‘Deze producten liggen in lijn met de LED Dimmers van ION. Met deze uitbreiding kunnen we nu iedere partner voorzien van een totaalpakket aan schakelmateriaal’, vertelt Erik.

In september 2023 worden alle productielijnen volledig gepresenteerd. ‘Alle nieuwe producten worden tentoongesteld op de Henk & Fred Event van 19 tot en met 21 september in de Expo Houten’, zegt Erik. ‘Daar kan gaan we iedereen kennis laten maken met al ons nieuwe schakelmateriaal, afdekmateriaal en wandcontactdozen.’ Natuurlijk kunt u nu al contact opnemen voor de nieuwste toevoegingen in het assortiment. Vanaf oktober/november is alles beschikbaar in onze online catalogus!

Wilt u ook samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van de beste LED Dimmers met al het andere schakelmateriaal in uw assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Cart