skip to Main Content

ION INDUSTRIES is fabrikant en leverancier van kwalitatieve LED Dimmers met bijpassend afdekmateriaal. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf zich ontwikkelt tot een duurzame partner van vele groothandels en installateurs. Vanuit Nieuwegein (NL) en Windesheim (DE) opereert ION INDUSTRIES om de binnen- en buitenlandse markt te bedienen.

Sinds juni 2019 verenigt ION INDUSTRIES diensten die voorheen onder drie verschillende namen vielen: ION LED, ION Solar en ION Tech. De reden hiervan is dat het product- en dienstportfolio verder blijft groeien en gecombineerd kon worden binnen een project. Opereren vanuit deze samenstelling maakt het voor iedereen duidelijker.

Vanuit een overzichtelijke organisatie blijft het bedrijf in ontwikkeling. Aan de hand van de behoeftes op de markt, wordt het assortiment uitgebreid met verschillende LED Dimmers, afdekmaterialen en LED Noodverlichting. Deze beschikken over unieke kwaliteiten, waarbij innovatie en comptabiliteit voorop staan.

Het team van ION INDUSTRIES groeit verder om de doelen en ambities te behalen. Dit wordt gedaan door een gezonde relatie op te bouwen met de zakelijke partners. Dat komt mede door de gepersonaliseerde B2B-ondersteuning en passende prijzen. Hiernaast staat het team van ION INDUSTRIES altijd voor u klaar voor directe (telefonische) service.

Samenwerken met de zakelijke partner is waar ION INDUSTRIES zich hoofdzakelijk op richt. Met de universele LED Dimmer wordt dit gedaan door de lange levensduur, gemak van installeren en de diverse instelmogelijkheden. Deze worden gecommuniceerd door alle content die ION INDUSTRIES te bieden heeft voor de B2B-markt. Deze variëren van productomschrijvingen tot installatievideo’s.

Bent u benieuwd waar het assortiment van ION INDUSTRIES verkrijgbaar is? Bezoek dan de pagina met alle verkooppunten.

Close search
Cart