skip to Main Content

Over ION INDUSTRIES

ION INDUSTRIES

ION INDUSTRIES is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een gezonde groei doorgemaakt. Onze aanpak om klanten te helpen hun energie duurzaam op te wekken en zo duurzaam mogelijk te gebruiken wordt gewaardeerd.

Bij al onze projecten geven we veel aandacht aan een zo gunstig mogelijke ‘Total Cost of Ownership’ (TCO). Dat betekent dat we niet alleen rekening houden met de productkenmerken, zoals licht- warmte- of energieopbrengst, maar ook met onderhoud, levensduur en zorg voor het product.

Dit maakt dat we eigenlijk altijd vaststellen dat het iets duurdere product meer kwaliteit en comfort biedt en een verstandigere keuze is op langere termijn.

Door kwaliteit te bieden en toch competitief te zijn, geloven we dat wij een duurzame partner kunnen zijn voor klanten en een gezonde positie voor ION INDUSTRIES kunnen waarmaken.

3 dimmers_ fronrt_ION INDUSTRIES
ArmenOverElkaar

ION INDUSTRIES verenigt sinds juni 2019 diensten die voorheen onder drie verschillende namen actief waren: ION LED, ION Solar en ION Tech. De reden hiervoor is dat het product- en diensten portfolio van ION INDUSTRIES verder groeit en er in projecten vaak verschillende oplossingen in één project worden verenigd. Werken vanuit één organisatie en naam is voor iedereen duidelijker.

Het portfolio van ION INDUSTRIES bevat een aantal heldere productgroepen die u via de iconen hierboven kunt raadplegen.

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelwagen