Ga naar hoofdinhoud

Uitgelicht: de LED Duo Dimmer

Alle LED Dimmers van ION INDUSTRIES beschikken ieder over unieke kenmerken en afstelmogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de LED Duo Dimmer, één van de topmodellen binnen het assortiment. Ideaal om energie te besparen en de levensduur van uw verlichting te verlengen, maar ook om de juiste sfeer te creëren. Alle LED Dimmers beschikken over deze kenmerken, maar waarom is de LED Duo Dimmer nou juist zo uniek? Dat gaan wij u uitleggen.

De LED Duo Dimmer 2×0.3-200 Watt

De LED Duo Dimmer heeft per zijde een groot dimbereik: lampen van 200 Watt kunnen helemaal tot 0.3 Watt gedimd worden. De muurschakeling is universeel inzetbaar en kan twee verschillende groepen lampen dimmen. Dit is mogelijk door hem te installeren middels de bruine en rode draad, maar ook met twee zwarte draden. Het rode draadje wordt meegeleverd met de LED Duo Dimmer en functioneert als bruggetje tussen L11 en L21. Verdere uitleg wordt verteld in onderstaande video of op onze handleidingpagina. Na het installeren is uw LED verlichting verzekerd van een goedwerkende, niet knipperende functie. Verder beschikt de LED Duo Dimmer ook over diverse instelmogelijkheden. Het is mogelijk om de LED Dimmer perfect af te stellen middels de minimale en maximale instelling. Dit is zowel handmatig als automatisch in te stellen. Daarnaast is de LED Duo Dimmer van 95%+ compatibel met alle A-merken afdekmateriaal!

 

Ondertiteling beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits.

Instelmogelijkheden

Zoals eerder benoemd, beschikt de LED Duo Dimmer over de maximale en minimale instelling. Deze kan middels de Auto Afstelling automatisch ingesteld worden. Dit doet de LED Dimmer door zich af te stellen op de minimale en maximale instellingen van de gekoppelde lamp(en). Dit proces kan ook handmatig ingesteld worden. De LED Duo Dimmer kan alle lampen voorzien van een dimfunctie, mits het LED verlichting is.

Stel de minimale en maximale helderheid in

Hoe stelt u de minimale en maximale helderheid van de LED Duo Dimmer handmatig in? Dit is heel eenvoudig te doen in drie stappen. Eerst schakelt u de LED Dimmer naar de minimale belasting. Dit doet u door de instelknop naar de gewenste minimale belasting te brengen. Voor de maximale helderheid geldt precies hetzelfde. Schakel eerst de LED Dimmer naar de maximale instelling, draai vervolgens de instelknop naar de gewenste belasting en uw instellingen zijn correct. Nu kunt u optimaal van uw LED verlichting genieten en de juiste sfeer creëren! Mocht u toch nog moeilijkheden ervaren hiermee, dan kunnen wij u voorzien van het juiste advies.

Wilt u ook samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van de beste LED Dimmers in uw assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Cart