Ga naar hoofdinhoud

Light+Building 2024

Ion Industries Light Building 2024 Uitgelicht blog

Aankomende zondag is het weer zo ver, de Light+Building beurs in Frankfurt opent weer haar deuren. Van 3 t/m 8 maart 2024 zijn wij in Hal 12, B30 te vinden met onze herkenbare blauwe stand van 150 m2! Dit evenement geeft de gelegenheid om plaats te nemen op een podium waar alles in het teken staat van licht, elektro en Smart-Home. Dit biedt ons de ideale kans om ons nieuwste schakelmateriaal én technieken te delen met u!

Light+Building beurs

Wat voor evenement is de Light+Building? De ‘s werelds grootste vakbeurs voor verlichting- en gebouwentechniek biedt dé mogelijkheid om ons internationaal op de kaart te zetten. De meest vooraanstaande bedrijven en professionals op het gebied van licht, elektro en (smart) home krijgen de kans om zichzelf te laten zien en hun nieuwste producten te promoten. Daarbij is het een uniek platform om kennis op te doen binnen de internationale markt.

ION INDUSTRIES

Zoals vorige editie, is ION INDUSTRIES trots om deel te nemen tijdens dit evenement. Hier kunnen wij ons nieuwste schakelmateriaal presenteren, die de internationale allure verdienen. Van drie nieuwe lijnen schakelmateriaal tot alle nieuwe innovatieve LED Dimmers, alles staat voor u klaar. Om een unieke ervaring te creëren staan op de stand interactieve muren klaar. Hier heeft u de mogelijkheid om ons schakelmateriaal te testen terwijl wij u van alle informatie voorzien!

Wat u absoluut niet mag missen, is onze LED Matter Dimmer! Dit paradepaardje kan voor u nog onbekend zijn, net als de behoefte om hem aan te schaffen. Dit komt doordat Matter relatief nieuw is als Smart-Home communicatieprotocol. Een samenwerkingsverband van bijvoorbeeld Apple, Google en Amazon heeft het mogelijk gemaakt om dit protocol te ontwikkelen. Hiermee wordt het mogelijk om Matter apparaten met elkaar te laten communiceren, ongeacht de fabrikant van het product. Met de LED Matter Dimmer wordt uw Smart-Home systeem verrijkt door uw verlichting gemakkelijk te besturen vanaf uw applicatie. Daarbij, beschikt de dimmer over alle unieke ION kwaliteiten: een groot dimbereik, makkelijke installatie en compatibel met alle A-merken afdekmateriaal.

Verder zijn natuurlijk onze V1, J1 en E1 Series aanwezig op de Light+Building beurs! Voor de welbekende ‘look & feel‘ zijn onze wandcontactdozen, afdekramen, bedieningswippen, centraalplaten, tastdimmerknoppen, blindplaten en modular jacks geëtaleerd. Deze series zijn beschikbaar in drie kleuren: Alpin Wit, Mat Alpin Wit en Mat Zwart. Hierdoor past ons schakelmateriaal bij ieder interieur!

Kom langs!

Wij kijken erg uit naar de Light+Building, maar vooral om u te verwelkomen in Hal 12, Stand B30. Heeft u nog geen toegangskaarten voor de Light+Building beurs? Geen probleem! Neem contact met ons op via info@ionindustries.com voor gratis toegangskaarten.

Tot in de Messe Frankfurt in Duitsland!

Wilt u ook samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van het beste schakelmateriaal in uw assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Winkelwagen

Offerte aanvragen    Bel me terug

      Ik ben: