skip to Main Content

Afdekmateriaal

Afdekmateriaal van ION INDUSTRIES

Sinds onze oprichting in 2012 staan we natuurlijk vooral bekend om onze energiezuinige aanpak. Hierbij helpen wij klanten met het verduurzamen van hun energievoorziening (zonnepanelen) en hun verlichtingsoplossingen. Waar de meeste aandacht naar uitgaat is het leveren van een zo gunstig mogelijke total cost of ownership, maar we willen natuurlijk ook dat onze producten veilig zijn in gebruik, en dat ze er goed uitzien in uw interieur. Daarom leveren wij voor u niet alleen de dimmer, maar ook het afdekmateriaal!

 • DUO Dimmer Afdekplaat | Helderwit

  9,95 inclusief BTW
 • DUO Dimmer Afdekplaat | Mat Wit

  9,95 inclusief BTW
 • DUO Dimmer Afdekplaat | Matzwart

  14,95 inclusief BTW

Afdekplaatjes

Afdekmateriaal is er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Ze zorgen ervoor dat de lichtschakelaars en dimmers worden bedekt. Afdekplaatjes hebben twee functies: 1) ze zorgen er ook voor dat de stopcontacten en dimmers veilig kunnen worden gebruikt, en 2) ze zorgen ervoor dat het geheel er afgewerkt en stijlvol uitziet. Want vaak worden deze producten tegen de achterwand bevestigd met een zilverkleurige plaat. Dus als er geen afdekplaatje voor wordt geplaatst, blijft die zilverkleurige plaat zichtbaar. En dat zou er natuurlijk niet zo netjes uitzien.

Set Afdekmateriaal

Onze setjes afdekmateriaal bestaan uit een afdekplaatje en een of meerdere draaiknoppen voor de bediening van de LED Dimmers. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof en worden door ION INDUSTRIES snel geleverd. Wilt u weten welke set geschikt is voor de dimmer die u heeft uitgekozen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over ons Afdekmateriaal

Heeft u nog verdere vragen over ons afdekmateriaal? Of over een van onze andere producten? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Zij voorzien u graag van deskundig advies voor uw unieke verlichtingsoplossing. U kunt ons via mail bereiken op info@ionindustries.com, of u kunt ons bellen via +31 (0)85 – 489 05 25. Wij horen graag van u!

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelmand