skip to Main Content

Afdekmateriaal van ION INDUSTRIES

Alleen een LED Dimmer functioneert natuurlijk al, maar kan ook nog stijlvol afgewerkt worden. Daarmee doelen wij op een veilige goedwerkende dimmer mét afdekmateriaal dat goed past bij het interieur. Al onze afdekplaten worden getest op verschillende aspecten. Een van deze aspecten is de vuurbestendigheid. Hier krijgen de afdekramen van ION INDUSTRIES de hoogst mogelijke score van het keurmerk. Dat wil zeggen dat alleen het kwalitatief allerbeste kunststof wordt gebruikt voor de afdekmaterialen van ION INDUSTRIES. Onderstaand staat afdekmateriaal voor zowel Duo Dimmers als de enkele LED Dimmers. Dus naast het mooie design, zijn de afdekplaten ook nog eens van de hoogste kwaliteit!

Afdekmateriaal

Het afdekmateriaal is in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren beschikbaar. Hiermee worden lichtschakelaars en dimmers bedekt. Het afdekmateriaal heeft twee functies: 1) ervoor zorgen dat de stopcontacten en dimmers veilig kunnen worden gebruikt, en 2) ervoor zorgen dat het geheel afgewerkt en stijlvol eruitziet. Een set afdekmateriaal bestaat uit een enkelvoudig of tweevoudig raam, centraalplaat, sextant voor het vastschroeven en één of meerdere draaiknoppen voor de bediening van de LED Dimmers. Verder heeft ION INDUSTRIES kwalitatief hoogwaardig kunststof gebruikt om de afdekmaterialen te produceren.

Vragen over afdekmateriaal

Heeft u nog verdere vragen over het afdekmateriaal? Of over één van onze andere producten? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Zij voorzien u graag van deskundig advies voor uw unieke verlichtingsoplossing. U kunt direct contact opnemen met ION INDUSTRIES per telefoon of email.

Close search
Winkelwagen