skip to Main Content
[woocs]
nl Nederlands
nl Nederlands

Ons bedrijf

ION INDUSTRIES is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een gezonde groei doorgemaakt. Onze aanpak om klanten te helpen hun energie duurzaam op te wekken en zo duurzaam mogelijk te gebruiken wordt gewaardeerd.

Bij al onze projecten geven we veel aandacht aan een zo gunstig mogelijke ‘Total Cost of Ownership’ (TCO). Dat betekent dat we niet alleen rekening houden met de productkenmerken, zoals licht- warmte- of energieopbrengst, maar ook met onderhoud, levensduur en zorg voor het product.

Dit maakt dat we eigenlijk altijd vaststellen dat het iets duurdere product meer kwaliteit en comfort biedt en een verstandigere keuze is op langere termijn.

Door kwaliteit te bieden en toch competitief te zijn, geloven we dat wij een duurzame partner kunnen zijn voor klanten en een gezonde positie voor ION INDUSTRIES kunnen waarmaken.

ION INDUSTRIES verenigt sinds juni 2019 diensten die voorheen onder drie verschillende namen actief waren: ION LED, ION Solar en ION Tech. De reden hiervoor is dat het product- en diensten portfolio van ION INDUSTRIES verder groeit en er in projecten vaak verschillende oplossingen in één project worden verenigd. Werken vanuit één organisatie en naam is voor iedereen duidelijker.

Het portfolio van ION INDUSTRIES bevat een aantal heldere productgroepen die u via de iconen hierboven kunt raadplegen.

Overige diensten

Naast het leveren van de diverse producten zoals zichtbaar bij de productgroepen op deze site en de installatie daarvan op locatie, levert ION INDUSTRIES een aantal services die daarbij aansluiten.

Technische ontwikkeling en advies

Ontwikkeling van op-maat oplossingen en het uitwerken van lichtplannen, energieplannen en meer met onze licht-experts, installatietechnici en produktontwikkelaars.

Logistieke diensten en ‘SLA’ contracten

Lift mee op onze logistieke diensten of maak gebruik van onze ‘Service Level Agreement’ oplossingen, waarbij u alleen een service afneemt, zonder de zorgen van product en onderhoud, zoals bij onze noodverlichting.

Financiering

ION FINANCIERING maakt het mogelijk voor u te investeren in duurzame oplossingen en zo eerder baat te hebben van besparen dan wanneer u uw beslissing uitstelt omdat u mogelijk nu de investering niet zelf kunt of wilt doen.

Close search
Winkelmand