Ga naar hoofdinhoud

LED Projecten van ION INDUSTRIES

Licht is een van de belangrijkste elementen in elk gebouw. Bij correct gebruik kan licht een ruimte transformeren met prachtige effecten zoals zachte en flatterende indirecte verlichting, of dramatische effecten creëren door specifieke kenmerken te benadrukken.
Verduurzaming van verlichting is minstens net zo belangrijk. Zeker als u over een groot (kantoor)pand beschikt waarbij de energierekening op zichzelf al hoog kan zijn. Wij denken graag met u mee door uw verlichting onder de loep te nemen en kansen te belichten waar u die verduurzaming kunt toepassen.
Inzicht in de verschillende soorten verlichting is de sleutel tot het ontwerpen van ruimtes. Dat is waarom wij bij ION INDUSTRIES u kunnen helpen met verduurzamen en beter verlichten van uw ruimte.

Onze aanpak

IONINDUSTRIES Afbeelding 1

Kennismaking

Wat is uw doel? Dat is de vraag die centraal staat bij onze kennismaking. Het begint namelijk bij een doordachte analyse. Samen oriënteren we de beste oplossing voor uw vraag.

IONINDUSTRIES Afbeelding 2

Het Plan

Hoe gaan wij te werk? Op basis van onze kennismaking, selecteren wij de juiste materialen voor u. Vervolgens wordt er een offerte opgemaakt.

IONINDUSTRIES Afbeelding 3

Realisatiefase

Hoe realiseren wij uw project? Om uw LED Project te voltooien, beschikken wij over een geschikte selectie aan installatiebedrijven om voor u te werk te gaan.

IONINDUSTRIES Afbeelding 4

Blijvend Resultaat

Ons doel is bereikt als uw sfeervolle verlichting daadwerkelijk duurzamer is geworden. De lange termijn zal uitwijzen hoeveel u bespaart en u uw investering terug kan verdienen.

Uitgevoerde LED Projecten

Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden van eerder uitgevoerde verlichtingsprojecten.

Parkeergarage

Parkeergarage

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Bedrijfshal

Bedrijfshal

Heb jij ook een LED Project?

  Heb jij ook een LED Project?

   Ik ben:


   Nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte en registreer voor een maandelijkse update van nieuwe aanbiedingen en innovaties.

    De nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en registreer voor een maandelijkse update van nieuwe, aanbiedingen en innovaties.

     Cart