skip to Main Content

LED Dimmer handleidingen

Zoekt een LED Dimmer handleiding voor uw onlangs aangeschafte LED Dimmer? Bij ION INDUSTRIES is het installeren van LED Dimmers makkelijk gemaakt. Wij hebben namelijk voor ieder model LED Dimmer een eigen handleiding, factsheet en installatievideo om het installeren simpel te maken. In onze LED Dimmer handleidingen staat stap voor stap aangegeven hoe u een dimmer het beste kunt installeren. Bekijk hieronder een overzicht van onze handleidingen per model.

De LED Dimmers zijn compatibel met 95%+ van A-merken afdekmateriaal. Bij een aantal merken volstaat het aluminium moertje niet om de afdekplaat te bevestigen aan de dimmer. Hiervoor zijn er hulpstukken meegestuurd. Bekijk hier welke dat zijn.

Overzicht dimmers

Installatievideo’s en factsheets voor LED Dimmers

Mocht u het na het lezen van onze LED Dimmer handleiding toch nog lastig vinden om de LED Dimmer aan te sluiten, dan bieden we u nog wat extra hulp. We hebben namelijk bij model een installatievideo geplaatst. Deze installatievideo’s laten u precies zien hoe u te werk moet gaan bij het installeren van een LED Dimmer. Ook vindt u bij de handleiding een factsheet waarin nog wat meer informatie staat over de bijbehorende dimmer. Met al deze informatie lukt het u zeker om de LED Dimmer succesvol te installeren.

Laat uw LED Dimmer installeren

Wilt u er zeker van zijn dat uw LED Dimmer op de juiste manier geïnstalleerd wordt? Dan adviseren we u de dimmer door een erkende installateur te laten plaatsen.

Vragen of advies over de LED Dimmers?

Heeft u naast de handleiding behoefte aan deskundig advies? Dan kunt u bij onze specialisten terecht. Wij vertellen u graag meer over onze producten en adviseren u voor uw unieke verlichtingsoplossing. U kunt direct contact opnemen met ION INDUSTRIES per telefoon of email.

Close search
Cart