Ga naar hoofdinhoud

LED Dimmer handleidingen

Zoekt een LED Dimmer handleiding voor uw onlangs aangeschafte LED Dimmer? Bij ION INDUSTRIES is het installeren van LED Dimmers makkelijk gemaakt. Wij hebben namelijk voor ieder model LED Dimmer een eigen handleiding, datasheet en installatievideo om het installeren simpel te maken. In onze LED Dimmer handleidingen staat stap voor stap aangegeven hoe u een dimmer het beste kunt installeren. Bekijk hieronder een overzicht van onze handleidingen per model.

De LED Dimmers zijn compatibel met 95%+ van A-merken afdekmateriaal. Bij een aantal merken volstaat het aluminium moertje niet om de afdekplaat te bevestigen aan de dimmer. Hiervoor zijn er hulpstukken meegestuurd.

  • Bekijk hier welke hulpstukken er mogelijk meegestuurd worden.
  • Bekijk hier hoe u het afdekmateriaal bevestigd op de LED Dimmers van ION INDUSTRIES.
  • Bekijk hier welke afdekmaterialen compatibel zijn met de enkelvoudige LED Dimmers van ION INDUSTRIES.

Overzicht dimmers

Wilt u een LED dimmer aansluiten? Bekijk hieronder ons aanbod met bijbehorende handleidingen.

Ion Industries PF 90.500.070 LD Matter Dimmer 200W 1 2
Ion Industries PF 90.500.030 LD Zigbee Tastdimmer 200W 1 1

LED Zigbee Tastdimmer 200 Watt

  • Handleiding

Overzicht overig schakelmateriaal

Wilt u uw schakelmateriaal aansluiten? Bekijk hieronder ons aanbod met bijbehorende handleidingen.

Installatievideo’s en datasheets voor LED Dimmers

Mocht u het na het lezen van onze LED Dimmer handleiding toch nog lastig vinden om de LED Dimmer aan te sluiten, dan bieden we u nog wat extra hulp. We hebben namelijk bij elk model een installatievideo geplaatst. Deze installatievideo’s laten u precies zien hoe u te werk moet gaan bij het installeren van een LED Dimmer. Ook vindt u bij de handleiding een datasheets waarin nog wat meer informatie staat over de bijbehorende dimmer. Met al deze informatie lukt het u zeker om de LED Dimmer succesvol te installeren.

Laat uw LED Dimmer installeren

Wilt u er zeker van zijn dat uw LED Dimmer op de juiste manier geïnstalleerd wordt? Dan adviseren we u de dimmer door een erkende installateur te laten plaatsen.

Vragen of advies over de LED Dimmers?

Heeft u naast de handleiding behoefte aan deskundig advies? Dan kunt u bij onze specialisten terecht. Wij vertellen u graag meer over onze producten en adviseren u voor uw unieke verlichtingsoplossing. U kunt direct contact opnemen met ION INDUSTRIES per telefoon of email.

Cart