Ga naar hoofdinhoud

Wattage

Bediening

Kleur

Toepasbaar in

German Innovation Award

Bij ION INDUSTRIES vindt u LED Dimmers van topkwaliteit. De dimmers kunnen altijd de juiste sfeer creëren voor elke setting. Tevens zijn LED Dimmers energiebesparend en kennen ze een lange levensduur. Ook zijn onze dimmers universeel met zowel 95%+ van de LED-lampen als met alle bekende A-merken afdekmateriaal. Ons ruime assortiment aan LED Dimmers, waaronder enkele Dimmers, Duo Dimmers en Smart Dimmers zijn geheel toepasbaar en af te stellen naar eigen wens!

Voordelen van onze LED Dimmers

Onze LED Dimmers hebben een groot aantal voordelen tegenover andere vormen van verlichting. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Door uw LED verlichting te dimmen, bespaart u (nog) meer energie.
  • Door het dimmen van uw LED verlichting verlengt de levensduur.
  • LED lampen zijn van 0-100% te dimmen.
  • Dim uw verlichting stijlvol doormiddel van ons ruime assortiment aan afdekmaterialen. Zo past de LED Dimmer altijd bij uw interieur.
  • LED verlichting produceert veel minder warmte dan andere verlichting.

Wanneer kan ik een LED Dimmer aansluiten?

Niet alle LED lampen of armaturen die te koop zijn, zijn geschikt om gedimd te worden. Wanneer niet expliciet op de doos wordt vermeld dat de LED verlichting geschikt is als te dimmen lamp, dan is deze niet dimbaar. Wanneer u niet zeker bent of de LED lamp die uit uitgekozen hebt geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. De dimmers die u kunt gebruiken voor andere soorten verlichting, zoals halogeen of gloeilampen, zijn in dit geval niet geschikt voor LED lampen. Deze dimmers kunnen namelijk zorgen voor oververhitting, een flikkerend effect en blijvende schade aan uw verlichting. Om deze redenen raden wij u aan om onze LED Dimmer(s) aan te schaffen wanneer u gebruikt maakt van te dimmen LED verlichting.

Waarom kiezen voor een LED Dimmer van ION INDUSTRIES?

Onze LED Dimmers beschikken over hoogwaardige technieken en diverse instelmogelijkheden waarmee u uw verlichting comfortabel kunt dimmen. Hierdoor bent u verzekert van een goedwerkende LED verlichting. Onze LED Dimmers kunnen automatisch de fase afsnijding regelen. Daarnaast is dat ook mogelijk voor de minimale en maximale lichtsterkte. Deze is zowel handmatig als automatisch in te stellen. De LED Dimmers kunnen zo worden afgesteld dat er geen flikkering ontstaat tijdens het dimmen van uw lampen en armaturen.

De installateurskeuze bij ION INDUSTRIES: De LED Dimmer Inbouw 200 Watt

De LED Dimmer Inbouw 200 Watt is dé installateurskeuze. Dit is de meest verkochte dimmer bij ION INDUSTRIES en dat is niet zonder reden. De dimmer heeft een bereik van 0,3 tot 200 Watt, is makkelijk te installeren en kan lampen met een laag wattage dimmen met deze LED Dimmer. Ook is deze dimmer te gebruiken in een hotelschakeling en is hij geschikt voor 95%+ bekende merken afdekmateriaal!

Neem contact op met ION INDUSTRIES

Wilt u meer informatie over onze LED Dimmers, of de rest van het assortiment? Neem dan direct contact op met ION INDUSTRIES. Onze experts helpen u graag verder helpen door u te voorzien van deskundig advies! U kunt direct contact opnemen met ION INDUSTRIES per telefoon of email:

Winkelwagen

Offerte aanvragen    Bel me terug

      Ik ben: