skip to Main Content

LED Dimmers van topkwaliteit

Bij ION INDUSTRIES vindt u LED Dimmers van topkwaliteit. De dimmers kunnen altijd de juiste sfeer creëren voor elke setting. Tevens zijn LED Dimmers energiebesparend en kennen ze een lange levensduur. Ook zijn onze dimmers universeel met zowel 95%+ van de LED-lampen als met alle bekende A-merken afdekmateriaal. Ons ruime assortiment aan LED Dimmers, waaronder enkele Dimmers, Duo Dimmers en Smart Dimmers zijn geheel toepasbaar en af te stellen naar eigen wens!

Voordelen van LED Dimmers

LED Dimmers hebben een groot aantal voordelen tegenover andere vormen van verlichting. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Ze zijn zeer energiebesparend
  • Ze hebben een lange levensduur
  • LED lampen zijn van 0-100% te dimmen
  • Het feit dat u de lampen kunt dimmen in combinatie met ons groot assortiment kleuren, maakt dat u de lampen helemaal aan kunt passen aan de sfeer
  • LED verlichting produceert veel minder warmte dan andere verlichting

Wanneer kiezen voor een LED Dimmer?

Niet alle LED lampen of armaturen die te koop zijn zijn geschikt om gedimd te worden. Wanneer niet expliciet op de doos wordt vermeld dat de LED lamp geschikt is als dimbare lamp, is deze dat niet. Wanneer u niet zeker bent of de LED lamp die uit uitgekozen hebt geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. De dimmers die u kunt gebruiken voor andere soorten verlichting, zoals halogeen of gloeilampen zijn in dit geval niet geschikt. Deze kunnen namelijk zorgen voor oververhitting, een flikkerend effect en blijvende schade aan uw verlichting. Daarom raden wij sterk aan om in het geval van LED verlichting ook een bijpassende dimmer aan te schaffen.

Waarom kiezen voor een LED Dimmer van ION INDUSTRIES

Onze producten hebben diverse instelmogelijkheden waarmee u uw verlichting tot in de puntjes kunt regelen. Wat ons anders maakt dan de andere aanbieders zijn dat grote aantal instelmogelijkheden en kwalitatief hoogwaardige dim techniek. Hierdoor bent u verzekert van een goed werkende en niet knipperende LED verlichting. Dit is ook de reden waarom wij van ION INDUSTRIES u een niet goed geld terug garantie geven op onze dimmers. Ook regelen onze producten automatisch de fase aansnijding of de fase afsnijding. Dit betekent dat de LED Dimmer dus altijd werkt. De minimale en maximale lichtsterkte kunt u zelf instellen door middel van stelschroeven. Onze LED Dimmers kunnen zo worden afgesteld dat er geen flikkering ontstaat tijdens het dimmen van uw lampen en armaturen. Wij leveren onze topdimmers tegen een aantrekkelijke prijs.

De installateurskeuze bij ION INDUSTRIES: De 200 Watt LED Dimmer

De 200 Watt LED Dimmer is dé installateurskeuze bij ION INDUSTRIES. Dit product is de meest verkochte dimmer aan de installateur en dat is niet zonder reden. De dimmer is geschikt voor 0,3 tot 200 Watt, dus ook lampen met een klein wattage zijn dimbaar met deze dimmer. Ook is deze dimmer te gebruiken als hotelschakeling en is hij geschikt voor alle bekende merken afdekmateriaal! Voor meer informatie klikt u hier.

Neem contact op met ION INDUSTRIES

Wilt u meer informatie over onze LED Dimmers, of de rest van het assortiment? Neem dan direct contact op met ION INDUSTRIES. Onze experts helpen u graag verder helpen door u te voorzien van deskundig advies! U kunt direct contact opnemen met ION INDUSTRIES per telefoon of email.

Close search
Cart