skip to Main Content
EUR, €
  • USD, $
WOOCS v.1.3.2
nl Nederlands
nl Nederlands

Kies voor een zonneweide

Wilt u een zonneweide laten installeren? Schakel Ion Industries dan in voor een vakkundige installatie. Bij ons kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige panelen. Deze plaatsen we bovendien volledig eigenhandig. Dit geeft u de garantie op een duurzaam, professioneel en veilig resultaat. Wist u dat zo’n weide een prachtig rendement oplevert? Wij wijzen u graag op nog veel meer voordelen. Neem contact met ons op voor een afspraak en een vrijblijvende offerte. Wij komen graag uw gewenste zonneweide installeren!

zonneweide realiseren

zonneweide installeren

Dit zijn de voordelen van een zonneweide

Het plaatsen van een zonneweide biedt u enorm veel voordelen. Laat ons u alvast inlichten over wat u straks allemaal te wachten staat. Nodigt u ons bij u uit om de gehele weide te installeren? Dan profiteert u vervolgens van onder andere de volgende voordelen:

  • U voert een duurzame bedrijfsvoering
  • U bespaart enorm op uw energierekening
  • U ontvangt een zeer hoog rendement op uw investering
  • U bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen (MVO)
  • U ontvangt een vrijblijvende offerte van ons na een inventarisatie op locatie

Kortom, nodig ons bij u uit voor de installatie van een volledige weide vol panelen. Neem direct contact op met onze specialisten voor een afspraak.

AdviesgesprekWij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie.
Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


Nodig ons uit voor het installeren van de weide

Voordat wij alle panelen op uw weide installeren, voeren we graag een uitvoerige inventarisatie uit. Deze inventarisatie geeft ons informatie over waar de panelen het meeste zonlicht ontvangen, wat uw doeleinde is met de te ontvangen zonne-energie en wat uw wensen zijn qua budget en rendement. De antwoorden van al deze punten maken ons duidelijk waar we de zonneweide het beste kunnen plaatsen. Wat uw wensen en eisen ook zijn, na de installatie profiteert u van bovenstaande voordelen. Alleen de besparing op uw energierekening al, zorgt ervoor dat u uw investering in no time alweer terug heeft verdiend. Kortom, nodig ons uit om uw gewenste panelen te installeren!

Laat ons uw gewenste zonneweide installeren

Begrijpt u inmiddels waarom zoveel mensen voor het laten plaatsen van een zonneweide kiezen? Profiteer ook van alle voordelen! Schakel ons in voor de installatie van de panelen. Al onze vakmensen bezitten jaren aan ervaring en kennis in het installeren van panelen. Wenst u meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 085-4890525, stuur een e-mail naar info@ionindustries.com of vul ons online contactformulier in. Wij zijn uw professionele partner als u op zoek bent naar een specialist die een kwalitatief hoogwaardige zonneweide kan installeren!

Close search
Winkelmand