skip to Main Content
EUR, €
  • USD, $
WOOCS v.1.3.1.1
nl Nederlands
nl Nederlands

Stap over op zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen aanschaffen met subsidie? Neem dan contact op met Ion Industries. Wij bekijken graag uw mogelijkheden. Ga met ons een gesprek aan en deel met ons uw wensen aangaande uw kosten en het te verwachten rendement. Zeker voor zakelijke afnemers van zonne-energie zijn er mogelijkheden in subsidie. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Dan ziet u direct uw kosten staan voor onze zonnepanelen en de subsidie waar u gebruik van kunt maken.

zonnepanelen subsidie voor bedrijven

hulp bij subsidie voor zonnepanelen

Profiteer van het financiële voordeel van zonnepanelen

Sinds 2018 bestaat er geen landelijke subsidieregeling meer voor zonnepanelen. Wel bieden enkele gemeenten nog subsidieregelingen en speciale gunstige leningen aan. Laat ons voor u uitzoeken of u alsnog gebruik kunt maken van een interessante subsidie. Blijkt uw gemeente geen subsidieregeling te hanteren? Maakt u zich geen zorgen. Er zijn nog vele manieren om financieel gewin te ontvangen op uw panelen. Wat dacht u van het terugvragen van de btw over uw investering? Dat kan u al vele honderden euro’s opleveren! En vergeet niet dat u enorm gaat besparen op uw energieverbruik. Ook dat kan jaarlijks al vele kosten schelen!

AdviesgesprekWij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie.
Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


ion industries dimmers

Dimmers

ion industries afdekmateriaal

Afdekmateriaal

ion industries accessoires

Accessoires

ion industries led verlichting

LED-verlichting

ion industries solar

Zonnepanelen

Ontdek de andere voordelen, buiten een eventuele subsidie om

Zoals gezegd, ook als u geen subsidie mag ontvangen op de aanschaf van zonnepanelen, staan u nog steeds vele voordelen te wachten. Wij sommen er graag enkele voor u op:

  • U voert een duurzame bedrijfsvoering
  • U bespaart enorm op uw energierekening
  • U ontvangt een zeer hoog rendement op uw investering
  • U bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen (MVO)
  • U ontvangt een vrijblijvende offerte na onze inventarisatie bij u op locatie

Tijdens de inventarisatie bij u op locatie, bespreken we al uw wensen, nemen we al onze mogelijkheden door en bekijken we hoe we onze panelen het beste kunnen plaatsen. Kortom, nodig ons direct bij u uit en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kies voor zonnepanelen, ook zonder subsidie

Laat het idee over te stappen op zonnepanelen niet verdwijnen. Ook als er geen kans meer is op een leuke subsidie. Immers, ook zonder subsidiemogelijkheden is investeren in zonne-energie een zeer verstandig besluit. Vanwege het hoge rendement ontvangt u uw gemaakte kosten al zeer snel weer terug. Bent u inmiddels overtuigd? Maak dan een afspraak met ons. U bereikt ons door te bellen naar 085-4890525, stuur een e-mail naar info@ionindustries.com of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan zonnepanelen, eventueel inclusief subsidie!

Close search
Winkelmand