skip to Main Content
EUR, €
  • USD, $
WOOCS v.1.3.2
nl Nederlands
nl Nederlands

Koop bij ons uw gewenste zonnepanelen

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor de nieuwbouw? Neem contact op met Ion Industries. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Een groot voordeel van ons inschakelen voor zonnepanelen, is dat wij niet alleen kwalitatief hoogstaande panelen leveren, maar deze ook eigenhandig installeren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nieuwbouw vakkundig en veilig voorzien wordt van een zonne-energiesysteem. Kortom, schaf uw zonnepanelen voor de nieuwbouw bij ons aan!

Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen nieuwbouw

Profiteer van de voordelen van zonnepanelen

Weet u al welke voordelen zonnepanelen u te bieden hebben als u deze aanbrengt op u nieuwbouw? Wij sommen er graag enkele voor u op. Woningen, bedrijfspanden of andere gebouwen verrijken met onze panelen, gaat gepaard met onder andere het volgende:

  • Gebruikers besparen enorm op hun energierekening
  • Bedrijven voeren er een duurzame bedrijfsvoering door
  • De waarde van woningen voor de verkoop verhoogt direct
  • Kopers ontvangers een zeer hoog rendement op de investering
  • Bedrijven gaan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Kortom, door uw nieuwbouwproject te voorzien van zonne-energie, profiteert straks iedereen van grote voordelen. Heeft u net een nieuw pand gekocht voor uw bedrijf? Of bent u als aannemer aan de slag met een project? Wij bieden oplossingen voor iedereen.

AdviesgesprekWij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie.
Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


ion industries dimmers

Dimmers

ion industries afdekmateriaal

Afdekmateriaal

ion industries accessoires

Accessoires

ion industries led verlichting

LED-verlichting

ion industries solar

Zonnepanelen

Laat ons langskomen voor een inventarisatie van de nieuwbouw

Voordat wij onze panelen aanbrengen op uw nieuwbouw, komen we graag langs om een uitvoerige inventarisatie uit te voeren. Tijdens het inventariseren van uw project, bekijken we hoe we de panelen het beste kunnen plaatsen, welk rendement ze op zullen leveren en hoeveel panelen u wenst te bestellen. Ook nemen we graag uw wensen en eisen door. En we richten ons op uw mogelijkheden qua budget en gaan wij op zoek naar passende subsidiemogelijkheden. Aan de hand van al deze informatie stellen wij een scherpe, vrijblijvende offerte voor u op. Zo ziet u direct in welke tijd u uw investering al heeft terugverdiend! Kortom, schakel ons direct in.

Koop bij ons uw zonnepanelen voor de nieuwbouw

Zoekt u voor uw pand of project in de nieuwbouw een ervaren en vakkundige leverancier en installateur van zonnepanelen? Zoek dan niet verder. Schakel ons in en laat ons u helpen aan duurzame, milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen. Wenst u meer informatie over onze panelen? Of loopt u met bepaalde vragen rond die u graag beantwoord wilt zien? Benader ons door te bellen naar 085-4890525, stuur een e-mail naar info@ionindustries.com of vul ons online contactformulier in. Wij zijn uw professionele partner voor zonnepanelen voor de nieuwbouw!

Close search
Winkelmand