skip to Main Content
EUR, €
  • USD, $
WOOCS v.1.3.1.1
nl Nederlands
nl Nederlands

Ontdek uw prijs voor zonnepanelen

Bent u benieuwd naar hoeveel het installeren van zonnepanelen u gaat kosten? Neem vandaag nog contact op met Ion Industries. Wij gaan graag uitvoerig met u in gesprek, om nauwkeurig te achterhalen wat u uiteindelijke btaalt voor uw eigen zonne-energie. We richten ons uiteraard niet alleen op de kosten voor onze panelen, maar bekijken ook uw mogelijkheden voor subsidie en het te verwachten rendement. Op die manier ontstaat een helder en eerlijk beeld over de te betalen prijs. Kortom, nodig ons uit en ontdek wat onze zonnepanelen u gaan kosten!

lage kosten zonnepanelen

voordelige prijs zonnepanelen voor bedrijven

Profiteer van de voordelen van zonnepanelen

Ok, het kiezen voor zonnepanelen gaat natuurlijk gepaard met het maken van kosten. Maar deze aankoop is niet zomaar een aankoop, het is een investering! In no time heeft u de prijs die u betaald heeft voor onze panelen dubbel en dwars terugverdiend. En dit financiële gewin is niet het eens het enige voordeel dat u te wachten staat. Zo profiteert u straks van onder andere de volgende voordelen:

  • Energiebesparing
  • Duurzame bedrijfsvoering
  • Zeer hoog rendement op uw investering
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
  • Een vrijblijvende offerte na onze inventarisatie bij u op locatie

Kortom, kiezen voor zonne-energie is een zeer verstandig besluit. Volgt u ook? Nodig ons dan bij u uit voor een uitvoerige inventarisatie.

AdviesgesprekWij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie.
Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


ion industries dimmers

Dimmers

ion industries afdekmateriaal

Afdekmateriaal

ion industries accessoires

Accessoires

ion industries led verlichting

LED-verlichting

ion industries solar

Zonnepanelen

Laat ons uw kosten bepalen aan de hand van een inventarisatie

Welke kosten u straks kwijt bent aan uw zonnepanelen, kunnen wij voor u achterhalen door een uitvoerige inventarisatie bij u op locatie uit te voeren. Hier laten we alles aan bod komen. De beste positionering voor uw panelen, uw mogelijkheden tot een eventuele subsidie en het te verwachten rendement uiteraard. Door al deze informatie samen te voegen, ontstaat een compleet en betrouwbaar overzicht. Voor het bepalen van de uiteindelijke prijs, houden we uiteraard altijd uw budget centraal. Kortom, ga een gesprek met ons aan, zodat wij weten hoe u het beste over kunt stappen op zonne-energie.

Vraag ons hoeveel zonnepanelen u gaan kosten

Bent u benieuwd welke kosten u moet betalen om over te stappen op zonne-energie? Maak dan een afspraak met ons. Wij bespreken graag ons assortiment in zonnepanelen met u in relatie met uw mogelijkheden, wensen en middelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of nodig ons direct bij u uit. U bereikt ons door te bellen naar 085-4890525, stuur een e-mail naar info@ionindustries.com of laat een bericht achter op ons online contactformulier. En onthoud: zonnepanelen zijn hun kosten dubbel en dwars waard!

Close search
Winkelmand