Ga naar hoofdinhoud

Winnaar German Innovation Award 2023!

IONINDUSTRIES GIA Nieuwsblog 2023

ION INDUSTRIES heeft voor het vierde jaar op rij een German Innovation Award gewonnen! De unieke bediening van de LED Tastdimmer en bijpassende Neventoestellen zijn binnen de categorie ‘Special’ geprezen. De Duitse jury heeft deze besturing van LED verlichting als erg origineel en innovatief beoordeeld!  

Vanzelfsprekend staat innovatie erg hoog op het vaandel bij de organisatie van de German Innovation Awards. Sinds 1953 worden duurzame producten en oplossingen van deelnemers gekeurd en eventueel beloond. Gevestigde tot startende bedrijven hebben de mogelijkheid om zich op te geven voor deze jaarlijkse uitreiking. Jaarlijks zijn er meer dan 50.000 inzendingen uit zeker 26 landen. 

Om deze redenen is het extra bijzonder dat ION INDUSTRIES alwéér een German Innovation Award kan bijschrijven. Al drie keer eerder werd er beslag gelegd op eenzelfde prijs: de LED WiFi Dimmer, de Master-Slave LED Dimmer SET en de LED Dimmer Inbouw 600 Watt. Ditmaal is het bijzonder, omdat het gaat om het besturingsmechanisme van de LED Tastdimmer (en Neventoestellen). Dit houdt in dat de combinatie tussen de LED Dimmer en de Tastdimmer Knoppen deze prijs heeft gewonnen.  

Maar wat maakt de bediening van de LED Tastdimmer en zijn Neventoestellen nou zo uniek? Allereerst, beschikken de Knoppen over een vlak bedieningspaneel. Deze zijn beschikbaar in meerdere kleuren: Wit, Mat Wit, Zuiverwit en Mat Zwart. Zo passen ze perfect in iedere ruimte of kamer. Waar andere vlakke panelen alleen de standaard besturing kennen, beschikken de Tastdimmer Knoppen over een intuïtieve en gepatenteerde bediening. Dit houdt in dat als u éénmaal op de bovenkant drukt, of deze ingedrukt houdt, uw lamp feller gaat branden. Doet u dit aan de onderkant, dan wordt uw LED verlichting gedimd. Drukt u in het midden van de knop, dan schakelt u de lamp in of uit. De Tastdimmer Knoppen zijn zo geproduceerd dat u ze maar licht hoeft aan te raken om uw verlichting te verstellen. 

ION INDUSTRIES is erg trots op deze prestatie! Het laat hiermee zien dat de productontwikkeling op de juiste weg is. ‘Fantastisch dat we hem weer hebben gewonnen’, vertelt Technisch Directeur Jeroen Uijterwaal. ‘Het is de vierde keer op rij, dat is gewoon mooi. We laten bij ION INDUSTRIES wel zien dat we innovatief zijn en zelfs prijzen daarmee weten te winnen. We kijken dan ook kritisch naar zowel het bestaande assortiment als naar potentiële nieuwe producten. Zo blijven wij als relatief klein bedrijf toch erg competitief!’ 

Wilt u ook beschikken over de innovatieve LED Tastdimmer (en Neventoestellen) met unieke intuïtieve bediening? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Winkelwagen

Offerte aanvragen    Bel me terug

      Ik ben: