skip to Main Content

LED Slagvaste Armaturen

LED Slagvaste Armaturen

Offerte aanvragen Adviesgesprek

Advies nodig?

Onze adviseur staat voor
u klaar via +31 (0)85 - 489 05 25

Categorie:

Beschrijving

LED Armaturen die tegen een stootje kunnen

Wilt u nieuwe LED verlichting plaatsen of oude LED armaturen vervangen? Kies dan voor de slagvaste armaturen van ION Industries. Deze armaturen zijn stevig en duurzaam en zijn zelfs bestand tegen vandalisme. ION Industries biedt LED slagvaste armaturen in diverse soorten en maten. Zo vindt u bij ons altijd wel een hoogwaardige slagvaste armatuur die bij uw pand past.

LED slagvaste armaturen van ION Industries

Waarom zou u kiezen voor LED slagvaste armaturen in tegenstelling tot gewone armaturen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. De voornaamste reden waarom mensen kiezen voor de LED slagvaste armaturen van ION Industries, is dat ze zo sterk en duurzaam zijn. Ze zijn niet kwetsbaar en hierdoor niet snel kapot te krijgen. Door al uw armaturen te vervangen door een slagvaste exemplaren, weet u zeker dat uw LED verlichting lang mee gaat zonder beschadigingen.

Slagvaste armaturen geven vandalen geen kans

Lampen zijn over het algemeen vrij kwetsbaar. Een gebroken lamp kan gevaarlijk zijn. De LED slagvaste armaturen van ION Industries zijn zo sterk dat ze zelfs bestand zijn tegen vandalen. Dit maakt ze zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes of andere plekken waar regelmatig vandalisten actief zijn. De armaturen van ION Industries zijn ook erg geschikt voor andere plekken waar veiligheid extra belangrijk is, zoals op de werkvloer.

Voordelen van LED verlichting

Slagvaste armaturen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij ION Industries zijn wij in het bijzonder gespecialiseerd in LED slagvaste armaturen. Wij geloven namelijk dat LED verlichting de toekomst heeft. Het heeft in ieder geval veel voordelen ten opzichte van andere verlichting. Wij zetten enkele voordelen van LED voor u op een rij:

 • Milieuvriendelijke en duurzaam
 • U bespaart op uw energiekosten
 • Met wel 15.000 branduren gaat LED verlichting veel langer mee
 • Er zitten geen schadelijke stoffen in en kunnen veilig geproduceerd worden
 • Ze produceren nauwelijks warmte

Offerte voor LED slagvaste armaturen

De beste LED slagvaste armaturen koopt u bij ION Industries. Bekijk onze website voor het assortiment of neem contact op voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-4890525 of per mail via info@ionindustries.nl. Ook kunt u het contactformulier gebruiken voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor LED slagvaste armaturen van ION Industries.

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelmand