skip to Main Content

Plafonnières

Offerte aanvragen Adviesgesprek

Advies nodig?

Onze adviseur staat voor u klaar via +31 (0)85 - 489 05 25

Waardering 0 uit 5
(schrijf de eerste beoordeling)
Categorie:

Beschrijving

Hoge kwaliteit LED plafonnières

Bent u op zoek naar LED plafonnières van topkwaliteit? Dan kunt u terecht bij ION INDUSTRIES. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van duurzame LED verlichting. Wij hebben de mooiste LED plafonnières in ons assortiment, en gaan graag aan de slag met het installeren hiervan zonder daarbij te hoeven breken. Voor meer informatie leest u verder, of neem direct contact op voor persoonlijk advies van een van onze specialisten.

IP65 gecertificeerde LED plafonnières

Bij ION INDUSTRIES kunt u terecht voor de mooiste LED plafonnières. In ons assortiment vindt u verschillende vlakke en bol lopende lampen. Veel van onze lampen kunnen zowel binnen als buiten bevestigd worden. Aan het IP-cijfer kunt u zien hoe goed de LED plafonnière bestand is tegen het binnendringen van onder andere water en stof. IP staat hierbij voor ‘International Protection’. IP65 houdt bijvoorbeeld in dat de armatuur zowel bestand is tegen stof als alle water/weersinvloeden. Die kunnen dus goed buiten bevestigd worden, maar zijn ook zeer geschikt voor de horeca en foodsector.

Waarom u kiest voor LED verlichting

Waarom u er juist voor kiest om de huidige lampen in uw kantoorpand, ziekenhuis, school of ander pand te vervangen voor LED plafonnières? Wij zetten de voordelen van LED verlichting voor u op een rij:

  • LED is enorm energiebesparend
  • De levensduur is erg lang
  • Een LED lamp is 0-100% te dimmen
  • Wij bieden verlichting in een groot assortiment aan kleuren, en installeren ook dimmers. Met de LED plafonnières creëert u dus in een handomdraai de gewenste sfeer
  • LED lampen produceren minder warmte dan andere verlichting

Topkwaliteit van ION INDUSTRIES

Wanneer u kiest voor de LED plafonnières van ION INDUSTRIES? Wij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van duurzame oplossingen op het gebied van energie, waaronder LED verlichting. Onze unieke Master-Slave Dimmers zijn bijvoorbeeld bekroond met de German Innovation Awards 2020. Deze innovaties maken wij voor u beschikbaar voor een scherpe prijs. Het installeren van onze producten is eenvoudig, en er is geen breekwerk voor nodig. Neem voor meer informatie, en voor een LED plafonnière die perfect bij uw pand past, contact op met onze specialisten.

LED plafonnières bestellen

Neem contact op met ION INDUSTRIES en vindt de LED plafonnières die het meest geschikt zijn voor uw pand. Vul hier op de site het contactformulier in. U kunt ons ook direct bellen. Telefonisch zijn we via 085-4890525 bereikbaar. Of stuur een mail naar info@ionindustries.nl. Bij ION INDUSTRIES kunt u terecht voor de mooiste topkwaliteit LED plafonnières.

Extra informatie

Kelvin (lichtkleur)

, ,

Wattage

10W, 12W, 15W, 24W, 6W, 8W

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search
Cart