skip to Main Content

Noodverlichting Opbouw

Noodverlichting Opbouw

Offerte aanvragen Adviesgesprek

Advies nodig?

Onze adviseur staat voor
u klaar via +31 (0)85 - 489 05 25

Categorie:

Beschrijving

De Noodverlichting Opbouw van ION INDUSTRIES is van uitstekende kwaliteit en wordt geproduceerd met de hoogwaardigste componenten, dit getest op basis van diverse steekproeven en controles.

Nooduitgang verlichting is bedoeld om mensen in geval van nood naar de uitgang te wijzen en in veiligheid te brengen. De lampen zijn een autonoom systeem, wat betekent dat ze blijven branden als de stroom uitvalt. Dit product wordt gezien als een essentieel onderdeel van de beveiliging van een pand, de betrouwbaarheid en zichtbaarheid. Deze mogen in geen enkel geval in gevaar gebracht worden.

De Noodverlichting Opbouw is in eerste instantie op projectbasis, maar ook per stuk beschikbaar. Voor de exacte prijs en/of andere vragen, kunt u geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aanvragen met een van onze specialisten.

 • Tot 10 meter zicht
 • 3h auto test
 • Ni-CAD Batterij
 • Makkelijk te installeren
 • 3 jaar garantie op LED en batterij

Andere relevante noodverlichting: 

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelwagen