skip to Main Content

Nood Exit IP65

Nood Exit IP65

Offerte aanvragen Adviesgesprek

Advies nodig?

Onze adviseur staat voor
u klaar via +31 (0)85 - 489 05 25

Categorie:

Beschrijving

Nood Exit IP65

De Nood Exit IP65 van ION INDUSTRIES is geschikt voor opbouw montage. Deze kunnen op veel locaties toegepast worden. Door de IP65 waarde is de noodverlichting ook ideaal voor buiten en/of natte ruimtes. Het is mogelijk om de LED Noodverlichting IP65 opbouw toe te passen bij:

Portieken
Entrees voor flats of studentenflats
Trappenhuizen
Bergingen (gangen)
Parkeergarages
Brandgangen

Autotest is een functie die voorziet in diverse automatische periodieke testen van de conditie van batterij, elektronica en lichtbron. Dit verloopt volgens een protocol dat is vastgelegd in de software van de microcontroller. Het protocol voldoet aan de internationale norm IEC62034. Daarnaast adviseren wij om elke maand het armatuur te testen, door 5 seconde de knop aan de zijkant ingedrukt te houden.

De LED Noodverlichting IP65 opbouw is leverbaar met signalering. Daarnaast worden beide varianten geleverd met 4000K lichtkleuren. Hierdoor is de noodverlichting o.a. geschikt voor kantoorruimtes, showrooms, openbare gelegenheden en retail.

De Nood Exit IP65 is in eerste instantie op projectbasis, maar ook per stuk beschikbaar. Voor de exacte prijs en/of andere vragen, kunt u geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aanvragen met een van onze specialisten.

 • Tot 10 meter zicht
 • 3h auto test
 • Ni-CAD Batterij
 • IP65 en IK08
 • Makkelijk te installeren
 • 3 jaar garantie op LED en batterij

Andere relevante noodverlichting:

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelmand