skip to Main Content

Buitenverlichting

Offerte aanvragen Adviesgesprek

Advies nodig?

Onze adviseur staat voor u klaar via +31 (0)85 - 489 05 25

Waardering 0 uit 5
(schrijf de eerste beoordeling)
Categorie:

Beschrijving

LED Buitenverlichting in diverse maten

Kleinere of volwaardige straatlantaarns voor grote loodsen, terreinen, pleinen of wegen.

Geniet van de voordelen van LED buitenverlichting

Bent u op zoek naar LED buitenverlichting? Kies dan voor de producten van ION INDUSTRIES. Bij ons kunt u terecht voor LED verlichting voor iedere toepassing. Qua buitenverlichting valt er vaak nog veel energie, onderhoud en geld te besparen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van verouderde armaturen zonder bewegingssensor of dimfunctie. Heeft u behoefte aan optimale LED buitenverlichting? Dan willen wij u daar graag mee helpen. Met LED buitenlampen kunt eenvoudig snel geld terugverdienen. Daarbij verhoogt u ook de energiekwaliteit van de verlichting. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Het besparingspotentieel van LED buitenlampen

Voor buitenverlichting worden vaak verouderde lampen gebruikt. Kijk bijvoorbeeld naar straatverlichting. Veel facilitair managers en gebouwbeheerders zijn onbekend met de ontwikkelingen op het gebied van LED straatverlichting en besparingsmogelijkheden van LED verlichting. Tevens gaat men er vaak vanuit dat de vernieuwing van de lichtinstallatie gepaard gaat met hoge investeringen, omslachtige maatregelen en verminderde lichtkwaliteit. Niets is echter minder waar. Dankzij nieuwe technieken ligt er een enorm besparingspotentieel. Niet alleen in geld en energie, maar ook op het gebied van veiligheid en het voorkomen van lichthinder. Vraag vandaag een offerte aan of maak vrijblijvend een adviesafspraak voor uw project.

De voordelen van LED buitenverlichting van ION INDUSTRIES

Kiest u voor de LED buitenverlichting van ION INDUSTRIES? Dan profiteert u van heel veel verschillende voordelen. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • De lampen zijn 100% recyclebaar
  • Wij geven u helder en duidelijk advies
  • U bespaart in onderhoud en vervanging
  • Wij bieden een hoge Lumen/Watt verhouding
  • U krijgt 5 jaar garantie op uw LED verlichting
  • Wij bieden een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • Wij bieden verschillende investeringsmogelijkheden

Wanneer u interesse heeft in onze buitenverlichting, informeren wij u graag verder over de verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag aan de LED buitenlampen die u wenst.

Benader ons voor de juiste LED buitenlampen

Bespaar tot wel 90% door te kiezen voor LED lampen als buitenverlichting in plaats van traditionele verlichting. Geef uw wensen en eisen wat betreft uw nieuwe buitenverlichting door via 085-4890525 of mail naar info@ionindustries.com. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag aan de juiste LED buitenlampen die u wenst!

Extra informatie

Kelvin (lichtkleur)

, ,

Wattage

120W, 150W, 15W, 180W, 20W, 30W, 50W, 70W, 90W

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search
Cart