skip to Main Content

Armaturen IP67

Offerte aanvragen Adviesgesprek

Advies nodig?

Onze adviseur staat voor u klaar via +31 (0)85 - 489 05 25

Waardering 0 uit 5
(schrijf de eerste beoordeling)
Categorie:

Beschrijving

Betrouwbare LED armaturen

Bent u op zoek naar betrouwbare IP 67 LED armaturen? Dan bent u bij ION INDUSTRIES aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en installeren van slimme oplossingen op het gebied van LED verlichting, zoals IP 67 LED armaturen. Die zijn ontworpen voor onder andere industriële toepassingen. Ze leveren een aanzienlijke besparing op uw energie bij continu gebruik. Hier op de site vindt u een deel van het assortiment van IP 67 LED van ION INDUSTRIES. Wilt u de lampen in uw bedrijfspand laten vervangen door IP 67 LED armaturen? Neem dan direct contact met ons op.

LED buizen tegenover TL buizen

Wellicht maakt u in uw bedrijfspand nog gebruik van de standaard, ‘ouderwetse’ TL buizen. Wanneer u die vervangt door IP 67 LED armaturen, zult u een groot verschil merken. De voordelen van IP 67 LED tegenover TL buizen zijn onder andere:

  • u bespaart aanzienlijk op de energiekosten
  • LED armaturen hebben een veel langere levensduur
  • IP 67 LED lampen bevatten geen kwik
  • u heeft nooit last van knipperende lampen wanneer u kies voor LED verlichting

LED lampen beter voor het milieu

Veel bedrijven besteden steeds meer aandacht aan het milieu. Geldt dat ook voor uw organisatie? Dan is het verstandig om de overstap te maken naar LED lampen in al uw bedrijfspanden. Ze gebruiken namelijk veel minder energie. Dat is natuurlijk goed voor het milieu. Maar omdat LED verlichting veel langer meegaat (wel 15.000 branduren, terwijl een gloeilamp er slechts 1.000 heeft), hoeven ze minder vaak vervangen te worden, en komen er dus ook minder schadelijke stoffen vrij door het productieproces. Bovendien zorgt het voor minder afval, en zitten er geen schadelijke stoffen in.

Kies voor de service van ION INDUSTRIES

ION INDUSTRIES is dé groothandel op het gebied van slimme, duurzame oplossingen in LED verlichting. IP 67 LED armaturen mogen dus niet uit ons assortiment ontbreken. Ook zijn we zelf altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Zo wonnen we met onze Master-Slave Dimmers bijvoorbeeld de German Innovation Awards 2020. Bovendien kunt u bij ons terecht voor LED armaturen voor een scherpe prijs. Bent u benieuwd welk model het meest geschikt is voor uw pand? Neem contact met ons op, en wij adviseren u graag over onze verlichting.

Vrijblijvende offerte voor IP 67 LED

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor IP 67 LED lampen, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-4890525 of door een mail te sturen naar info@ionindustries.nl. ION INDUSTRIES is uw partner voor topkwalteit IP 67 LED armaturen.

Extra informatie

Kelvin (lichtkleur)

, ,

Wattage

20W, 30W, 40W, 55W

Afmetingen

120cm, 150cm, 60cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search
Cart