Ga naar hoofdinhoud

Welke LED dimmer past bij uw Philips lampen?

LED dimmer voor Philips lampen

Heeft u lampen van Philips in huis? Dan heeft u lampen van goede kwaliteit. Combineert u de lampen van Philips met een LED dimmer? Dan bepaalt u zelf op ieder moment van de dag welke sfeer u neer wilt zetten met de verlichting. Het is hierbij wel belangrijk dat u de juiste dimmer bestelt. Niet alle dimmers zijn namelijk goed te gebruiken in combinatie met de lampen van Philips. Daarom kunt u de dimmer voor uw Philips verlichting het beste bestellen bij ION Industries. Lees er hier meer over in dit blog.

philips led dimmer

Welke dimmer is geschikt voor Philips lampen?

Alleen de dimbare lampen van Philips zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met een LED dimmer. Dit zijn de lampen uit de Philips MASTER reeks. Let wel op: deze kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met een fase aansnijdende dimmer. Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken naar het vermogen van de dimmer. Dit is bepalend voor het aantal lampen dat u kunt aansluiten op de dimmer. Het totale vermogen van de lampen mag niet meer zijn dan het maximale vermogen van de dimmer.

Comfortabel licht

Haalt u de lampen van Philips in huis? Dan weet u zeker dat u kunt genieten van comfortabel licht. Alle dimbare LED lampen van Philips voldoen namelijk aan de criteria voor oogcomfort. Deze criteria zijn:

 • Een constante lichtopbrengst
 • Weinig flikkering van het licht
 • Geen gebrom, ook niet bij een lage lichtintensiteit

Profiteer van deze voordelen van LED dimmers

De anti-popcorn instelling is niet het enige dat de dimmers van ION Industries zo goed maakt. Met LED dimmers profiteert u namelijk ook van deze voordelen:

 • Ze zijn zeer energiebesparend
 • Een lamp in combinatie met een dimmer heeft een langere levensduur
 • U kunt het licht dimmen van 0% tot 100%
 • U kunt zelf de kleur instellen
 • Bij LED verlichting komt veel minder warmte vrij dan bij andere lampen

  Gratis adviesgesprek
  aanvragen


  Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


  LED dimmer voor Philips lampen bestellen

  Wilt u meer informatie over de juiste LED dimmer voor uw Philips lampen? Dan kunt u altijd contact opnemen met de experts van ION Industries. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies. Ook kunt u een offerte aanvragen. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website. Of neem telefonisch contact op via 085-4890525. Of stuur een e-mail naar info@ionindustries.nl.

  Cart