Ga naar hoofdinhoud

Wat is een slimme LED Dimmer?

Heeft u een Smart Home systeem? En wilt u uw LED verlichting dimmen door het hierop aansluiten, maar tegelijkertijd ook met een druk-op-de-knop bedienen? Dan heeft u een slimme LED Dimmer nodig om dit mogelijk te maken. ION INDUSTRIES beschikt over een prijswinnende WiFi LED Dimmer voor uw Smart Home systeem. In dit nieuwsbericht wordt u alles verteld over de werking en voordelen van dit innovatieve schakelmateriaal.

Welke LED Dimmer heeft u nodig?

U kunt niet zomaar iedere dimmer gebruiken voor gebruik voor uw Smart Home systeem. Om een LED Dimmer aan te sturen, moet het met uw Smart Home installatie communiceren. Hiervoor dient de dimmer in kwestie over WiFi te beschikken. De prijswinnende WiFi LED Dimmer is onder andere te koppelen aan de systemen van Tuya, Google Home en Alexa. Voor meer informatie, bekijk hier een video over de WiFi LED Dimmer.

Bekijk ons LED Dimmer assortiment

wat is een slimme dimmer? De wifi dimmer van ION INDUSTRIES

Wat is er slim aan een slimme LED Dimmer?

Via uw Smart Home systeem is het mogelijk om apparaten op afstand te bedienen. Een LED Dimmer die via dit systeem kan communiceren, maakt dat het slim wordt genoemd. Met stemcommando’s kan de WiFi LED Dimmer functioneren door opdrachten te verwerken via de welbekende Smart Home installaties, zoals Tuya, Google Home en Alexa.

Voordelen van slimme LED Dimmers

Slimme LED Dimmers van ION INDUSTRIES maken het leven makkelijker. Ze zorgen voor meer comfort, veiligheid en u bespaart op uw energieverbruik. Behalve verlichting aan of uitzetten, behoort dimmen ook tot de mogelijkheden. Wanneer licht niet voluit brandt, bespaart dat natuurlijk minder stroom. Door combinaties in aansturingen te maken kunt u bovendien ook meerdere apparaten besturen met één commando. Zo kunt u bijvoorbeeld met het commando ‘Netflix‘ de televisie met surroundset aanzetten en meteen de lichten dimmen. Of u maakt een vakantieprogramma, waardoor uw lamp aan- en uitgaan op een tijdstip naar keuze. Hierdoor lijkt het dan net of u gewoon thuis bent!

Wilt u ook over de beste LED Dimmers beschikken in uw assortiment? Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met ION INDUSTRIES? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Cart