Ga naar hoofdinhoud

Waarom past ION INDUSTRIES in uw assortiment?

Het antwoord op de vraag is natuurlijk heel simpel, want iedere installateur of (elektrotechnische) groothandel is op zoek naar het beste aanbod voor haar klanten. ION INDUSTRIES biedt al geruime tijd de beste LED Dimmers aan, die perfect aansluiten op de behoeftes vanuit de elektrotechnische markt. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de gemakkelijke instelmogelijkheden en lange levensduur. Hierdoor wordt verlichting nóg sfeervoller en duurzamer. Waarom u de unieke LED Dimmers wilt toevoegen aan het assortiment wordt duidelijk aan de hand van de volgende producten:

Enkele LED Dimmers

De enkele LED Dimmers worden gezien als de basismodellen binnen het assortiment van ION INDUSTRIES. Deze zijn in meerdere wattages verkrijgbaar: 150, 200, 350 en 600 Watt. Met deze LED Dimmers is het mogelijk om met één knop tot 0,3 Watt uw verlichting dimmen. Daarnaast is er ook een extra uitgang van 600 Watt om een ander apparaat of lichtgroep te koppelen. Verder beschikken de meeste enkele LED Dimmers over de boost functie, waarbij het popcorneffect tegen wordt gegaan. De 600 Watt LED Dimmer heeft om deze kenmerken zelfs een German Innovation Award gewonnen in 2022.

IONINDUSTRIES LED Dimmers

Duo LED Dimmer

De dubbele LED Dimmer wordt gebruikt bij een muuraansluiting met twee schakelaars. Hier kunnen gemakkelijk twee dimmers van gemaakt worden. Beide zijdes kunnen van 200 tot 0,3 Watt gedimd worden, nadat de lampen automatisch de minimale en maximale instellingen heeft afgesteld. Verder is de Duo LED Dimmer compatibel met 95%+ van A-merk afdekmateriaal. Om de hoogwaardige kwaliteit valt de LED Dimmer in de smaak en behoort hij tot de topmodellen bij ION INDUSTRIES.

IONINDUSTRIES LED Duo Dimmer Afdekmateriaal

Master-Slave LED Dimmer SET

De eerste hoteldimmer met schakeling en zonder extra draad: de Master-Slave LED Dimmer. De hotelschakeling kan stand-alone functioneren, maar ook met tot wel vijf verschillende Slave Dimmers. Met de ontwikkeling van de Master-Slave SET hoeft er niet extra bedrading getrokken te worden en gaat de koppeling niet meer via diverse aan/uitschakelaars. Deze LED Dimmers beschikken ook over de boost functie en worden inclusief afdekmateriaal geleverd. De Master-Slave SET heeft een prestigieuze German Innovation Award gewonnen in 2020.

WiFi LED Dimmer

De ideale toevoeging voor Smart Home installaties is de WiFi LED Dimmer van ION INDUSTRIES. De eerste wanddimmer met draaiknop die kan functioneren zonder nuldraad. De LED Dimmer werkt ook zonder WiFi, waardoor het oude en nieuwe technologieën met elkaar combineert. Hiernaast is de WiFi LED Dimmer gemakkelijk te installeren en beschikt het over de boost functie. Deze kwaliteiten vielen zodoende op dat het een German Innovation Award heeft opgeleverd in 2021.

Aansluitend beschikt ION INDUSTRIES over afdekmaterialen in verschillende kleuren. Deze zijn speciaal geproduceerd voor het eigen assortiment LED Dimmers, maar zijn ook compatibel met andere merken.

Vanaf wanneer is ION INDUSTRIES in uw assortiment beschikbaar?

Alle LED Dimmers beschikken over unieke kenmerken en instelmogelijkheden. Deze zijn door meerdere professionals op elektrotechnisch gebied erkent: van klantbestand tot aan de jury van de German Innovation Awards. Samen met passende B2B-ondersteuning bouwt ION INDUSTRIES verder aan (toekomstige) samenwerkingen. Om deze redenen wordt de volgende vraag gesteld: Vanaf wanneer is ION INDUSTRIES in uw assortiment beschikbaar?

Wilt u ook over de beste LED Dimmers beschikken in uw assortiment? Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met ION INDUSTRIES? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Cart