skip to Main Content

VIER NIEUWE LED DIMMERS!

Vier nieuwe LED Dimmers

ION INDUSTRIES begint het jaar 2023 met een geweldige aankondiging: er worden maar liefst vier nieuwe LED Dimmers uitgebracht! Deze modellen beschikken elk over innovatieve functies en beveiligingen, maar ook over unieke eigenschappen. Buiten de ”standaard” ION INDUSTRIES kwaliteit lees u onderstaand waarom deze LED Dimmers zo uniek en vernieuwend zijn! 

LED Tastdimmer 200 Watt  

De LED Tastdimmer 200 Watt is een uiterst unieke toevoeging in het assortiment. Zoals de naam al verklapt, werkt de LED Dimmer middels tastbediening en is er geen draaidrukknop aanwezig. Dit komt doordat de dimmer te besturen is met een Soft Touch Button, een knop speciaal ontworpen door ION INDUSTRIES. De knoppen zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren: helderwit, mat wit, matzwart en helder room wit. Buiten het strakke design en de eenvoudige installatie is de knop uniek omdat deze zowel het licht schakelt bij een zogeheten ”Single Touch” (één keer kort drukken) als bij het langer ingedrukt houden van de knop. Daarnaast is de LED Tastdimmer te gebruiken in een hotelschakeling. Verder beschikt de LED Dimmer over de standaardkwaliteiten van ION INDUSTRIES, denk hierbij aan de boostfunctie en de toepasbaarheid van enkel fase- en schakeldraad.

LED Tastdimmer Neventoestel 

De LED Tastdimmer Neventoestel functioneert alleen in hotelschakeling met de LED Tastdimmer 200 Watt. Tot wel vijf verschillende Neventoestellen kunnen aangesloten worden om uw woning of pand te voorzien van comfortabel te dimmen verlichting (vanaf meerdere locaties!). De LED Tastdimmer Neventoestel hoeft verder niet in- of afgesteld te worden. De dimmer neemt namelijk exact dezelfde instellingen over als die van de LED Tastdimmer 200 Watt! 

LED Zigbee Dimmer 200 Watt 

De LED Zigbee Dimmer 200 Watt is de ideale toevoeging voor uw Smart Home systeem. Zoals de naam al verraad, is de dimmer compatibel met Zigbee. Dit maakt dat uw LED Dimmers toegevoegd kunnen worden aan een draadloos digitaal netwerk. De LED Dimmer is o.a. compatibel met de Tuya Smart Applicatie, maar is ook toepasbaar in de apps van Google Home of Alexa. In deze apps is het ook mogelijk om de LED Dimmer naar wens in te stellingen, bijvoorbeeld om groepen lampen samen te voegen of het aanpassen van de min/max dimstand. De LED Zigbee Dimmer kan zowel bij de lamp zelf geplaatst worden of als inbouwdimmer in de muur. Hierdoor blijft het ook mogelijk om de LED Dimmer te bedienen middels de draaidrukknop. Zo kunt u de dimmer nog steeds stijlvol afwerken met alle A-merken afdekmateriaal. 

LED Controller 1-10 Volt 

De LED Controller 1-10 Volt is perfect om LED Drivers met een hoog wattage te dimmen. Vaak komt dit voor bij kantoorpanden, winkels, restaurants of scholen. Daarnaast is de LED Controller compatibel met alle A-merken afdekmateriaal, beschikt de dimmer over betrouwbare beveiligingen en een zeer eenvoudige installatie. 

Wilt u uw assortiment verbreden met de nieuwste duurzame innovaties? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Close search
Cart