Ga naar hoofdinhoud

Universe LED dimmer – ION INDUSTRIES

Een universele LED dimmer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij ION INDUSTRIES. Met onze LED dimmers zorgt u in uw interieur altijd voor de gewenste sfeer en lichtintensiteit. Ideaal voor verschillende momenten van de dag en voor elke mogelijke gelegenheid. Ons brede aanbod aan universele LED dimmers zijn dan ook volledig toepasbaar en af te stellen naar eigen wens.

Het fijne van een universele LED dimmer

Een universele LED dimmer is geschikt voor alle merken afdekmateriaal en biedt ondersteuning voor verschillende dim technieken. Daarnaast heeft een dergelijke LED dimmer een groot aansluitingsvermogen voor LED verlichting. Onze verschillende soorten universele LED dimmers zijn universeel met 95% van alle A-merken LED lampen en afdekmateriaal.

LED dimmers aansluiten

Belangrijk om in het achterhoofd te houden, is dat niet alle LED lampen en armaturen op de markt ook gedimd kunnen worden. Weet u niet zeker of uw LED lamp geschikt is voor een universele LED dimmer? Neem dan gerust contact op met ons. De dimmers die u kunt toepassen voor andere soorten verlichting, denk hierbij aan halogeen of gloeilampen, zijn in dat geval ongeschikt voor LED lampen. Deze dimmers kunnen namelijk zorgen voor oververhitting, een flikkerend effect en permanente schade aan uw verlichting. Weet u zeker dat u dimbare LED lampen in uw bezit heeft? Bekijk dan zeker ons grote aanbod verschillende soorten universele LED dimmers.

Voordelen universele LED dimmer

Met een universele LED dimmer haalt u een boel voordelen in huis ten opzichte van andere manieren van verlichten. De voordelen hiervan zijn:

  • Met een universele LED dimmer bespaart u op uw energiegebruik.
  • Door LED verlichting te dimmen verlengt u de levensduur van uw dimmer.
  • Een LED dimmer van ons is van 0 tot 100% dimbaar.
  • Onze universele LED dimmer is in te bouwen en af te dekken met diverse afdekmaterialen zodat uw dimmer altijd bij uw stijl en interieur past.
  • Met een LED dimmer maakt u beduidend minder warmte aan dan andere soorten verlichting.

Contact met ION INDUSTRIES

Wilt u meer informatie over onze universele LED dimmers? Heeft u vragen over de rest van ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-4890525, via e-mail op info@ionindustries.nl en via het contactformulier op de website.

Cart