skip to Main Content

Afdekmateriaal van ION INDUSTRIES

Bij de LED Dimmer zelf hoort natuurlijk afdekmateriaal om de set compleet te maken. Daarmee bedoelen wij een veilige goedwerkende dimmer en een afdekplaat die goed past bij het interieur. Al onze afdekplaten worden getest op verschillende aspecten. Een van deze aspecten is de vuurbestendigheid. Hier krijgen de afdekramen van ION INDUSTRIES de hoogst mogelijke score van het keurmerk. Dat wil zeggen dat alleen het kwalitatief allerbeste kunststof wordt gebruikt voor de afdekmaterialen van ION INDUSTRIES. Onderstaand staat afdekmateriaal voor zowel Duo Dimmers als de enkele LED Dimmers. Dus naast het mooie design, zijn de afdekplaten ook nog eens van de hoogste kwaliteit!

Afdekplaatjes

Afdekmateriaal is er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Ze zorgen ervoor dat de lichtschakelaars en dimmers worden bedekt. Afdekplaatjes hebben twee functies: 1) ze zorgen er ook voor dat de stopcontacten en dimmers veilig kunnen worden gebruikt, en 2) ze zorgen ervoor dat het geheel er afgewerkt en stijlvol uitziet. Want vaak worden deze producten tegen de achterwand bevestigd met een zilverkleurige plaat. Dus als er geen afdekplaatje voor wordt geplaatst, blijft die zilverkleurige plaat zichtbaar. En dat zou er natuurlijk niet zo netjes uitzien.

Set Afdekmateriaal

Onze setjes afdekmateriaal bestaan uit een afdekplaatje en een of meerdere draaiknoppen voor de bediening van de LED Dimmers. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof en worden door ION INDUSTRIES snel geleverd. Wilt u weten welke set geschikt is voor de dimmer die u heeft uitgekozen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over ons Afdekmateriaal

Heeft u nog verdere vragen over ons afdekmateriaal? Of over een van onze andere producten? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Zij voorzien u graag van deskundig advies voor uw unieke verlichtingsoplossing. U kunt ons via mail bereiken op info@ionindustries.com, of u kunt ons bellen via +31 (0)85 – 489 05 25. Wij horen graag van u!

Close search
Winkelwagen