skip to Main Content

ION INDUSTRIES is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een gezonde groei doorgemaakt. Met onze innovaties worden klanten geholpen met duurzame manieren om energie te gebruiken en op te wekken. Dit wordt met de jaren steeds meer gewaardeerd. 

Bij al onze projecten geven we veel aandacht aan een zo gunstig mogelijke ‘Total Cost of Ownership’ (TCO). Dat betekent dat we niet alleen rekening houden met de productkenmerken, zoals licht- warmte- of energieopbrengst, maar ook met onderhoud, levensduur en zorg voor het product. 

Dit maakt dat er graag geïnvesteerd wordt in een product met meer kwaliteit, comfort en functies, waardoor het op lange termijn een verstandige keuze is voor klanten die afnemen.  

Door kwaliteit te bieden en toch competitief te zijn, geloven we dat wij een duurzame partner kunnen zijn voor klanten. Uiteindelijk moet dit een gezonde positie waarmaken voor beide partijen: de klant en ION INDUSTRIES. 

ION INDUSTRIES verenigt sinds juni 2019 diensten die voorheen onder drie verschillende namen actief waren: ION LED, ION Solar en ION Tech. De reden hiervoor is dat het product- en dienstportfolio van ION INDUSTRIES verder groeit en er in projecten vaak verschillende oplossingen in één project worden verenigd. Werken vanuit één organisatie en naam is voor iedereen duidelijker. 

Het portfolio van ION INDUSTRIES bevat een aantal heldere productgroepen: LED Dimmers, Afdekmateriaal, LED Noodverlichting en LED Verlichting.  Voor meer informatie, kunt u de iconen gebruiken. 

Close search
Winkelwagen