skip to Main Content

ION Bouwvak BBQ 2022

Op 1 juli hebben we bij ION INDUSTRIES de ION Bouwvak BBQ georganiseerd bij ons kantoor in Nieuwegein!  Samen met de alle medewerkers, partners en ‘vrienden van ION’ hebben we heerlijk gegeten en genoten van alle muziek. Bekijk hieronder onze aftermovie! Bedankt voor de onvergetelijke avond.

Lees Meer
600 Watt LED Dimmer

600 WATT LED DIMMER!

Het powervolle model beschikt naast de mogelijkheid tot het dimmen tot 600 Watt over nóg betere software, extra beveiliging en nieuwe andere features.
Lees Meer

Nieuw bij ION INDUSTRIES: Dimstablisator!

De dimstablisator! Vanaf heden is bij ION INDUSTRIES de dimstabilisator verkrijgbaar. De hoogwaardige dimstabilisator is uitermate eenvoudig te gebruiken en verhelpt het trillen van verlichting. De dimstabilisator is daarnaast volledig compatibel met 100% van de LED lampen.

Lees Meer

Black Friday Actie 2021!

10% korting op het volledige assortiment LED Dimmers van ION INDUSTRIES! Vanaf maandag 22 november tot en met maandag 29 november, beter bekend als de week van Black Friday en Cyber Monday, geldt er een korting van 10% op alle LED Dimmers van ION INDUSTRIES bij deelnemende winkels!

Lees Meer

LED dimmer voor meerdere lampen

Meerdere lampen op één LED dimmer aansluiten Heeft u al een LED dimmer voor uw lampen? Met een dimmer kunt u heel eenvoudig de sterkte van het licht aanpassen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is aan de knop van de LED dimmer te draaien. Zo heeft u op iedere moment van de dag de juiste hoeveelheid licht.…

Lees Meer

Draadloze wifi LED dimmers

Het gemak van een draadloze LED dimmer Met een dimmer bedient u heel eenvoudig de lichten in een pand. Met slechts één knop kunt u de verlichting aan- of uitzetten of dimmen. Dankzij onze wifi LED dimmers kunt u de verlichting zelfs aansluiten op uw smart home installatie. En er is meer: onze wifi LED dimmers zijn zelfs draadloos! Lees…

Lees Meer
Close search
Winkelwagen