skip to Main Content

Hoe stuur ik (een deel van) mijn bestelling terug? 

Om (een deel van) uw bestelling bij ION INDUSTRIES te retourneren, dient u een retourformulier in te vullen. Hierna ontvangt u het retourlabel en kunt u het pakket geheel kosteloos terugsturen. Klik hier om uw retourlabel aan te vragen.

Inpakken 

Pak uw items in en plak het retouretiket goed zichtbaar op het pakket. Vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen. 

Versturen 

Lever het pakket in bij een pakketpunt bij u in de buurt. 

Terugbetaling 

Zodra ons distributiecentrum uw retour heeft ontvangen, ontvangt u binnen 10 werkdagen een terugbetaling. 

Wat zijn onze retourvoorwaarden? 

Bij ION INDUSTRIES heeft u een herroepingstermijn van 30 dagen (het termijn waarin u uw artikel als retour mag aanmelden op het retourformulier). Het termijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt. Zodra u uw retour hebt aangemeld, heeft u 14 dagen om het pakket in te leveren. 

Controle bij ontvangst 

Wanneer u uw bestelling van ION INDUSTRIES ontvangt, dient u deze zelf te controleren op breuk, schade en kleurechtheid alvorens u het product in gebruik neemt. Producten met schade kunnen meteen gratis worden geruild. Controleer ook of de door uw bestelde producten op de factuur overeenkomen met hetgeen wat u in ontvangst hebt genomen. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk. 

    Contact


    Of bel ons op:
    085-4890525    Close search
    Winkelwagen