skip to Main Content

Subsidies

LED subsidie in 2021

Wanneer u de overstap wilt maken naar LED verlichting voor uw bedrijf, kunt u in veel gevallen gebruik maken van LED subsidie. De subsidies die in 2021 beschikbaar zijn, zijn de EIA, KIA en BOSA. Kiest u voor LED verlichting van ION INDUSTRIES? Dan monteren wij niet alleen hoge kwaliteit verlichting in uw pand, maar helpen we u ook met de relevante LED subsidie voor uw situatie. Voor meer informatie leest u verder, maar u kunt ook direct contact met ons opnemen voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

LED subsidies

De LED subsidies die u kunt aanvragen, zijn de energie-investeringsaftrek (EIA), de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA).

 • EIA: deze subsidie is bedoeld voor het bedrijfsleven. Het is een fiscale regeling van de ministeries van Financiën en Economische Zaken, en bedoeld om het Nederlandse bedrijfsleven aan te sporen tot energiebesparing en te investeren in duurzaamheid.
 • KIA: de kleinschaligheidsinvesteringaftrek is een subsidie voor investeringen in bedrijfsmiddelen.
 • BOSA: deze subsidie is volledig gericht op het stimuleren van de bouw en het onderhoud van sportaccommodaties. De regeling is op 2 januari 2019 ingegaan.

Dit zijn de LED subsidies die binnen Nederland gelden.

Verlichting van ION INDUSTRIES met subsidie

Bij ION INDUSTRIES kunt u terecht voor LED verlichting van hoge kwaliteit. U kunt in de veel gevallen dus ook rekenen op subsidie. Wanneer u ons inschakelt voor de verlichting van uw pand, helpen wij u ook graag met de subsidies die voor uw situatie van toepassing zijn. Als specialist in duurzame LED verlichting weten we alles van LED subsidie. Wij zijn bovendien voortdurend bezig met innoveren. Voor verlichting van hoge kwaliteit, stijlvolle armaturen, een vakkundige installatie en meer informatie over LED subsidie voor uw situatie, neemt u dus contact met ons op. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wilt u de oude verlichting in uw pand vervangen voor duurzame LED verlichting van ION INDUSTRIES? Voor meer informatie over de mogelijkheden van LED subsidies, speciale ION financiering en natuurlijk een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op. Wij onderzoeken graag met u de mogelijkheden. Vul daarom hier op de site het contactformulier in. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 085-4890525 of stuur een mail naar info@ionindustries.nl.

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelmand