skip to Main Content

Stijlvol afdekmateriaal voor LED dimmer

Keurige afwerking met LED afdekmateriaal

Bij ION Industries zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van duurzame verlichting. We zorgen dat onze producten veilig en energiezuinig zijn. Maar dat niet alleen! We besteden ook veel aandacht aan de afwerking van de producten die we verkopen. Daarom kunt u bij ons ook LED afdekmateriaal kopen. Met deze stijlvolle afdekplaten kunt u het uiterlijk van uw LED dimmer helemaal afstemmen op uw woning of bedrijfspand. Zo zorgt u voor een meer duurzame omgeving, zonder dat u hiermee ook maar iets af hoeft te doen aan de uitstraling van het pand.

led afdekmateriaal

Afdekmateriaal van ION Industries

Bij ION Industries hebben we verschillende opties wanneer het gaat om afdekmateriaal voor uw LED dimmers. Zo kunt u kiezen voor een duo dimmer afdekplaat. Hierbij heeft u één afdekplaat voor uw dubbele dimmer. Dit is praktisch, ruimtebesparend en voordelig! Natuurlijk kunt u bij ons ook afdekmateriaal kopen voor een enkele dimmer.

Een stijlvolle afwerking

Ons LED afdekmateriaal ziet er verzorgd en stijlvol uit. Er is veel zorg en aandacht besteed aan het ontwerp. Zo zorgt u met ons afdekmateriaal voor een stijlvolle afwerking. De LED dimmer zal hierdoor naadloos opgaan in de rest van uw interieur. De LED afdekplaten van ION Industries zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er bij ons voor iedere ruimte en elke stijl een passende afdekplaat te koop.

Universeel LED afdekmateriaal

Misschien vraagt u zich af: past het afdekmateriaal van ION Industries wel op mijn dimmer? Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk: ja! Ons LED afdekmateriaal is namelijk universeel. Dit betekent dat het over vrijwel iedere dimmer geplaatst kan worden. Wanneer u naast het afdekmateriaal ook de dimmer bij ons bestelt, kunnen we u zeker garanderen dat de twee goed met elkaar te combineren zijn. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met meer informatie en advies.

  Gratis adviesgesprek
  aanvragen


  Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


  LED afdekmateriaal kopen

  Wilt u ook LED afdekmateriaal bestellen bij ION Industries? U vindt het gehele assortiment in onze webwinkel. Heeft u nog vragen, wilt u offerte aanvragen of kunnen we u helpen met vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ION Industries telefonisch bereiken via 085-4890525. Of stuur een e-mail naar info@ionindustries.nl. Of vul het contactformulier op de website in.

  Close search
  Cart