skip to Main Content
[woocs]
nl Nederlands
nl Nederlands

De zon is een onuitputtelijke bron van energie. Zonnepanelen en collectoren worden steeds beter en efficiënter in het omzetten van deze energie in elektriciteit of warmte.

Wanneer gekozen wordt voor de juiste panelen en materialen is dit een uitstekende duurzame investering.

Zonnepanelen

Diverse soorten zonnepanelen, inclusief de randapparatuur voor energieoverdracht en opslag.

Zonneboilers

Integraal koppelbare lijnunits met diverse keuzes aan lenzen, lichtkleur en (regelbare) wattages.

  Adviesgesprek  Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie.
  Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


  Zonneweide of zonnedak

  Grote oppervlakten benutten – die geen of weinig functie hebben – voor het plaatsen van grote aantallen zonnepanelen wordt steeds vaker gedaan.

  En terecht, want deze oppervlakten kunnen zeer veel duurzame energie opwekken. Vooropgesteld dat de juiste installatie wordt geplaatst. ION INDUSTRIES kan deze projecten van kop tot staart realiseren.

  Verhuur uw dak

  U heeft een flink dakoppervlak en wil daarop een installatie plaatsen? ION INDUSTRIES kan dat volledig verzorgen.

  Maar wilt u wellicht niet zelf de investering doen en het risico dragen? Verhuur u dak dan: gegarandeerde inkomsten zonder zorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Start een zonneweide

  Heeft u gronden of terreinen waar niets op gebeurt, of waar de huidige activiteiten gaan verdwijnen (bijvoorbeeld akkerbouw)? Dan is het wellicht interessant een zonneweide op te zetten of uw gronden te vergunnen aan een partij die daarop een zonneweide wil exploiteren. In beide gevallen levert het u een interessant rendement op.

  ION INDUSTRIES kan u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

  Close search
  Winkelmand