Ga naar hoofdinhoud

LED Dimmers voor Smart Home

Uw LED verlichting bedienen met uw Smart Home systeem: het kan. Bij ION INDUSTRIES kunt u kiezen tussen twee soorten LED Dimmers die op afstand te bedienen zijn. Onze nieuwe LED Zigbee Dimmer en prijswinnende LED WiFi Dimmer kunnen uw Smart Home systeem verrijken met de dimfunctie. Dit is niet alleen handiger, maar zorgt ook voor een stukje comfort en beveiliging wanneer u niet thuis bent.

Smart Home systemen

Smart Home systemen zijn geïntegreerde, intelligente ICT-systemen en apparaten voor in huis. Hiermee worden vele dagelijkse handelingen, zoals het licht aan doen of de verwarming uitzetten, uit handen genomen. Bekende systemen zijn Google Home, Amazon Alexa, Philips Hue en Tuya Smart. Via een app of stemcommando’s zijn deze Smart Home systemen te besturen, maar heeft ook automatische instellingen. Zo is het mogelijk om binnen bepaalde tijd licht te dimmen of aan- en uit te zetten ter beveiliging van uw woning. Hierom is het om meerdere redenen handig om een LED WiFi Dimmer of LED Zigbee Dimmer aan te sluiten.

LED Zigbee Dimmer

Deze LED Dimmer werkt op verschillende Smart Home systemen. Voorbeelden hiervan zijn Tuya Smart, Google Home, Philips Hue en Amazon Alexa. Om goed te functioneren via deze Smart Home systemen, is het nodig om de LED Zigbee Dimmer aan te sluiten middels een gateway. Het is dus niet mogelijk om direct via een telefoon, tablet of router te verbinden. Deze ondersteunen het communicatieprotocol van Zigbee producten niet. Wanneer de LED Dimmer is aangesloten op de gateway, en vervolgens op het Smart Home systeem, is het een hele waardevolle toevoeging. Klik hier om meer over Zigbee te weten te komen.

LED WiFi Dimmer

De LED WiFi Dimmer is een uniek product. Anders dan de LED Zigbee Dimmer, heeft deze dimmer geen gateway nodig om te verbinden met een Smart Home systeem. Dim via de app of ‘gewoon’ met een druk op de knop. Daarnaast beschikt de LED Dimmer de unieke technische voordelen van ION INDUSTRIES: dimmen tot 0.3 Watt, zonder nuldraad te installeren en beschikt over de boost functie. Dit hele pakket heeft ervoor gezorgd dat de LED WiFi Dimmer in 2021 een German Innovation Award heeft gewonnen!

Wilt u ook samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van de beste LED Dimmers in uw assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Cart