skip to Main Content

Retouren

Hoe stuur ik (een deel van) mijn bestelling terug? 

Om (een deel van) uw bestelling bij ION INDUSTRIES te retourneren moet u een retourformulier invullen. Hierna ontvangt u binnen 24 uur uw retourlabel en kunt u het pakket geheel kosteloos terugsturen (aanvragen op vrijdag vanaf 15:00 uur tot en met zondag ontvangt u op maandag). Retourneren bij ION INDUSTRIES is mogelijk bij DPD en PostNL. 

Retourformulier invullen 

Vul het retourformulier onderaan deze pagina in. 

Inpakken 

Pak je items in en plak het retouretiket goed zichtbaar op het pakket. Vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen. 

Versturen 

Lever het pakket in bij een pakketpunt bij u in de buurt. 

Terugbetaling 

Zodra ons distributiecentrum uw retour heeft ontvangen ontvangt u binnen 10 werkdagen een terugbetaling. 

Wat zijn onze retourvoorwaarden? 

Bij ION INDUSTRIES heeft u een herroepingstermijn van 30 dagen (het termijn waarin u uw artikel als retour mag aanmelden op het retourformulier). Het termijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt. Zodra u uw retour hebt aangemeld, heeft u 14 dagen om het pakket in te leveren. 

Controle bij ontvangst 

Wanneer u uw bestelling van ION INDUSTRIES ontvangt, dient u deze zelf te controleren op breuk, schade, kleurechtheid alvorens u het product in gebruik neemt. Producten met schade kunnen meteen en gratis worden geruild. Controleer ook of de door uw bestelde producten op de factuur overeenkomen met hetgeen wat u in ontvangst hebt genomen. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk. 

  Contact


  Of bel ons op:
  085-4890525   Retourformulier

   Bedrijfsnaam
   Naam*
   Adres + huisnummer
   Postcode
   Plaats
   E-mail
   Telefoonnummer
   Bestelnummer
   Welke producten wilt u retourzenden?
   Transporteur
   Reden
   Opmerkingen

   Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


     Gratis adviesgesprek
     aanvragen


     Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


     Close search
     Winkelmand