skip to Main Content

Partners

Partners

ION INDUSTRIES werkt samen met diverse partners om zo de duurzame LED oplossingen in Nederland meer aan de kaart te brengen en te realiseren. Wilt u meewerken aan het realiseren van duurzame verlichting bij bedrijven? Dan is wellicht ons Salespartnership wat voor u. ION INDUSTRIES werkt ook samen met diverse installateurs en investeerders.

VvE Energieadvies

VvE Energieadvies is het adviserende hart en partnerorganisatie van VvE Energie op het gebied van verduurzaming. Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van kostenbesparingen voor VvE’s op het gebied van energie.  

Ons toegewijde team bestaat uit professionals die zich tot doel hebben gesteld om gebouweigenaren te adviseren en te ondersteunen tijdens dit complexe verduurzamingstraject.   

Met ruim 3.400 VvE’s in beheer (bij onze partnerorganisatie VvE Energie) en door onze jarenlange ervaring in de energiesector zijn wij inmiddels uitstekend in staat om naast de kostenbesparende aspecten ook in te spelen op het toenemende aantal verduurzamingsvraagstukken van VvE’s. Dit alles draagt er aan bij om een helder en leesbaar advies aan alle eigenaars te kunnen overleggen. 

 Voor meer informatie over VvE Energieadvies: https://vveenergie.nl/duurzaamheid/ 

VVE Energieadvies

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Gratis adviesgesprek
   aanvragen


   Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


   Close search
   Winkelwagen