Ga naar hoofdinhoud

Onze LED Dimmers bij Installatiebalie

Wist u dat u onze LED Dimmers ook bij Installatiebalie kunt kopen? Deze technische groothandel is ontstaan uit een doorstart van twee ondernemingen uit Oss en Den Haag. Gezamenlijk beschikken de filialen over ruim 40 jaar ervaring, waardoor u wordt voorzien met de juiste adviezen. Op dit moment beschikt Installatiebalie over een goedlopende webshop en zeven fysieke locaties. Hier vindt u allerlei producten omtrent installatietechniek.

IONINDUSTRIES LED Dimmers Bij Installatiebalie

Al geruime tijd kan de zelfstandige, regionale installateur bij Installatiebalie terecht om de herkenbare blauwe LED Dimmers aan te schaffen. Doordat er meerdere locaties verspreid zijn door Nederland, kunt u snel ergens terecht. Daarbij kan het personeel u voorzien van passend advies. Bent u benieuwd welke Installatiebalie het dichts bij u in de buurt is? Hieronder staan ze op een rij:

Heeft u niet de mogelijkheid om op één van de zeven locaties een LED Dimmer van ION INDUSTRIES aan te schaffen? Dan kunt u altijd nog online uw bestelling plaatsen. De webshop van Installatiebalie is ruim bevoorraad, biedt direct deskundige hulp en kan de volgende werkdag leveren.

Een selectie van de meest unieke LED Dimmers die beschikbaar zijn bij Installatiebalie:

LED Dimmer Inbouw 200 Watt: 

De LED Dimmer Inbouw 200 Watt is de favoriete keuze onder de installateurs. Het unieke van deze dimmer is de boostfunctie. Deze werkt als volgt: wanneer meerdere lampen tegelijk worden ingeschakeld, gaan ze allen eerst op een hogere helderheid aan, waarna ze teruggaan naar de dimstand. Dit verschijnsel noemen wij het popcorneffect. Om dit effect tegen te gaan, beschikt onze LED Dimmer over een anti-popcorninstelling, welke ingeschakeld kan worden. Zo kan een lamp die gedimd uitgezet wordt, ook in dezelfde dimstand weer aangezet worden.  

LED WiFi Dimmer 200 Watt: 

De naam van de LED WiFi Dimmer verraad de unieke feature al; deze dimmer kan bediend worden via uw Smart Home systeem. Hierdoor kan je met je telefoon op afstand het licht zowel aan- en uitzetten, als feller en zachter. Wanneer je meerdere WiFi Dimmers in huis hebt, kunnen deze allemaal op dezelfde app aangesloten worden. Dit kan bijvoorbeeld via de Tuya-App. Zo kunnen meerdere lampen binnen het huis met dezelfde app bediend worden. Ook is het nog steeds mogelijk om de LED Dimmers zonder WiFi te bedienen. Hiermee wordt oude en nieuwe technologie gecombineerd in één LED Dimmer. 

Master-Slave LED Dimmer SET: 

De Master-Slave LED Dimmer SET is de eerste LED-hotelschakeling en tevens winnaar van een German Innovation Award in 2020. Deze set bestaat uit twee losse dimmers. De bedoeling hiervan is dat je vanaf twee punten dezelfde lamp kan bedienen. Dus bijvoorbeeld de lamp boven aan je trap, dat je die zowel vanaf boven aan/uit kan zetten en kan dimmen, maar ook vanaf beneden. De hotelschakeling kan in totaal met vijf verschillende Slave Dimmers gekoppeld worden. Het is de eerste dimmer die dit kan zonder nuldraad.  

Wilt u meer weten van de producten van ION INDUSTRIES?

Bekijk ons LED Dimmer assortiment

Wilt u ook samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van de beste LED Dimmers in uw assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Cart