Ga naar hoofdinhoud

Onze LED Dimmers bij 123led.nl

Wist u dat u onze LED Dimmers ook bij 123led.nl kunt kopen? De gespecialiseerde webwinkel beschikt over een breed assortiment van LED verlichting en bijbehorende accessoires. Hierdoor is het eenvoudig om uw ideale LED producten te vinden voor uw woonkamer, keuken, kantoor of ander bouwproject. Het is bij 123led.nl alleen mogelijk om online te bestellen. Wanneer u voor 23:59 een aankoop doet, is uw energiezuinige LED verlichting de volgende dag al in huis tegen de beste prijs. Verder is 123led.nl één van de vele zusterbedrijven van het welbekende 123inkt.nl.

IONINDUSTRIES Content Foto Dimmers

123led.nl staat erom bekend dat ze laagste prijzen van Nederland hanteren. Als u ergens anders toch een lagere prijs heeft gezien, dan kunt u dat doorgeven aan de webwinkel. Vervolgens gaat 123led.nl hiermee aan de slag om u de laagsteprijsgarantie te garanderen. Het is voor zowel de zakelijke klant als consument mogelijk om te profiteren van de lage prijzen en grote assortiment. Verder is de webwinkel erg overzichtelijk, kunt u veilig betalen via iDEAL, is de klantenservice goed bereikbaar en heeft u garantie op uw aankopen.

Bent u benieuwd welke LED Dimmers van ION INDUSTRIES er zoal verkrijgbaar zijn bij 123led.nl? Onderstaand is een selectie van unieke dimmers:

LED Dimmer Inbouw 200 Watt:

De LED Dimmer Inbouw 200 Watt is de favoriete keuze onder de installateurs. Het unieke van deze dimmer is het bereik van 0,3 tot 200 Watt, maar ook de boostfunctie. Deze werkt als volgt: wanneer meerdere lampen tegelijk worden ingeschakeld, gaan ze allen eerst op een hogere helderheid aan, waarna ze teruggaan naar de dimstand. Dit verschijnsel noemen wij het popcorneffect. Om dit effect tegen te gaan, beschikt onze LED Dimmer over een anti-popcorninstelling, welke ingeschakeld kan worden. Zo kan een lamp die gedimd uitgezet wordt, ook in dezelfde dimstand weer aangezet worden.

LED Tastdimmer 200 Watt:

De LED Tastdimmer 200 Watt is één van de nieuwste dimmers van ION INDUSTRIES. Zoals de naam al verklapt, functioneert dit product middels tastbediening en is er geen draaidrukknop van toepassing. De LED Tastdimmer is te bedienen met de unieke Tastdimmer Knop, speciaal ontworpen door ION INDUSTRIES. Deze zijn in vier verschillende kleuren beschikbaar: wit, mat wit, zuiverwit en matzwart. De LED Tastdimmer is te gebruiken in een hotelschakeling met de LED Tastdimmer Neventoestellen. Verder beschikt de dimmer over de standaardkwaliteiten van ION INDUSTRIES, denk hierbij aan de boostfunctie de toepasbaarheid van enkel fase- en schakeldraad.

Master-Slave LED Dimmer SET:

De Master-Slave LED Dimmer SET is de eerste LED-hotelschakeling en tevens winnaar van een German Innovation Award in 2020. Deze set bestaat uit twee losse dimmers. De bedoeling hiervan is dat je vanaf twee punten dezelfde lamp kan bedienen. Dus bijvoorbeeld de lamp boven aan je trap, dat je die zowel vanaf boven aan/uit kan zetten en kan dimmen, maar ook vanaf beneden. De hotelschakeling kan in totaal met vijf verschillende Slave Dimmers gekoppeld worden. Het is de eerste dimmer die dit kan zonder nuldraad.

LED Zigbee Dimmer 200 Watt:

De LED Zigbee Dimmer 200 Watt is de ideale toevoeging voor uw Smart Home systeem. Zoals de naam al verraad, is deze dimmer compatibel met Zigbee. Dit maakt dat uw LED Dimmers toegevoegd kunnen worden aan een draadloos digitaal netwerk. Hiervoor is een gateway, ook wel Hub of Bridge, nodig om als schakel te functioneren tussen de dimmer, applicatie en lamp. De LED Zigbee Dimmer is o.a. compatibel met de Tuya Smart Applicatie, maar ook in de apps van Google Home of Alexa. Ook is het mogelijk om de LED Dimmer te bedienen middels een draaidrukknop. Zo kunt u de dimmer nog steeds stijlvol afwerken met alle A-merken afdekmateriaal.

Wilt u meer weten van de producten van ION INDUSTRIES?

Bekijk ons LED Dimmer assortiment

Wilt u ook samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van de beste LED Dimmers in uw assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Winkelwagen