skip to Main Content
EUR, €
  • USD, $
WOOCS v.1.3.1.1
nl Nederlands
nl Nederlands

Ion Industries ontzorgt

Kiest u voor zonnepanelen van Ion Industries dan is het verstandig om deze regelmatig na te laten lopen. Hoewel onze zonnepanelen nauwelijks onderhoud vereisen is wel het verstandig om deze met enige regelmaat te laten inspecteren, schoonmaken en technisch onderhouden. Wilt u Ion Industries inhuren voor uw inspectie- en onderhoudswerkzaamheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website.

zonnepanelen onderhoud

Zonnepanelen onderhoud is belangrijk

Zonnepanelen hebben maar weinig onderhoud nodig, want vuil wordt automatisch van de panelen afgespoeld door sneeuw of regen. Het is echter wel belangrijk om de panelen regelmatig te controleren op achtergebleven vuil, zoals vuil, bladeren en krassen.

Doet u dit niet dan kan dit een negatief effect hebben op het rendement van uw zonnepanelen! Kies dus voor onderhoud van Ion Industries voor optimale prestaties!

Adviesgesprek







Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie.
Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


Besteed het onderhoud uit aan Ion Industries

De schoonmaak van uw zonnepanelen kunt u zelf uitvoeren, maar voor het beste resultaat kunt u deze het beste professioneel laten reinigen en onderhouden. Tevens is het verstandig om onze specialisten in te schakelen voor periodieke inspectie van uw zonnepanelen.

Hierbij controleren wij of alle onderdelen nog werken naar behoren, er eventuele onderdelen aan vervanging toe zijn, en of de prestaties van uw zonnepanelen nog op peil zijn. Hiermee bent u verzekerd van een optimaal resultaat uit uw investering.

zonnepanelen service

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor inspectie en onderhoud door Ion Industries kunt u op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers komen langs bij u op locatie voor de inventarisatie en u ontvangt van ons een passende offerte voor de werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u ons ook mailen via info@ionindustries.com of bellen via 085 – 489 05 25.

Close search
Winkelmand