Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Partner… Solar Nederland!

De inkt is nog maar net droog… ION INDUSTRIES kan mededelen dat er een nieuw partnerschap is ondertekend! De fabrikant en ontwikkelaar is erg verheugd om met Solar Nederland samen te werken. Binnenkort zijn de herkenbare blauwe LED Dimmers ook beschikbaar bij de elektrotechnische groothandel afkomstig uit Denemarken. Nu wordt het nog gemakkelijker om de beste LED Dimmers te verkrijgen. 

‘ION INDUSTRIES is enorm trots op de samenwerking met Solar!’ – Erik Geytenbeek, Commercieel Directeur

IONINDUSTRIES Tekenmoment Solar

De Solar Group is al geruime tijd een toonaangevend sourcing- en servicebedrijf en zit gevestigd in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Polen en Nederland. Met 2.900 werknemers wordt er hard gewerkt aan de kernactiviteiten: product sourcing, waarde toevoegende diensten en de optimalisatie van haar klanten. Het is voor Solar uiterst belangrijk om de behoefte vanuit de klant te begrijpen en op die manier waarde toe te voegen met de uitmuntende service.  

Eén van de behoeftes die de Solar Group herkent bij haar klant, is de mogelijkheid om comfortabel en nauwkeurig LED verlichting te dimmen. Hierbij zijn termen als universeel en probleemloos doorslaggevend. Om dit te verwezenlijken heeft Solar Nederland de beste LED Dimmers toegevoegd aan het assortiment: die van ION INDUSTRIES.

Wilt u ook over de beste LED Dimmers beschikken in uw assortiment? Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met ION INDUSTRIES? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Cart