Ga naar hoofdinhoud

Nieuw bij ION INDUSTRIES: Dimstabilisator!

De dimstabilisator!

Vanaf heden is bij ION INDUSTRIES de dimstabilisator verkrijgbaar. De hoogwaardige dimstabilisator is uitermate eenvoudig te gebruiken en verhelpt het trillen van verlichting. De dimstabilisator is daarnaast volledig compatibel met 100% van de LED lampen.

IONINDUSTRIES Dimstabilisator Verbindingstukje

Het is mogelijk dat uw LED verlichting bij het gebruik van een LED Dimmer gaat trillen. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de LED lamp een hoog voltage bevat of dat een LED lamp aan/uit gaat in de laagste dan wel hoogste lichtstand waardoor er spanningswisselingen opgevangen worden. Het trillen wordt logischerwijs als storend ervaren, maar gelukkig is dit probleem met een dimstabilisator relatief simpel te verhelpen. Door de dimstabilisator bij de verlichting te plaatsen, kunnen er spanningswisselingen opgevangen worden en wordt het eventuele trillen uit de verlichting gehaald. Hierna zal de LED Dimmer weer mooi en geleidelijk dimmen. Hierbij is het wel van belang dat de middenrange van de lichtstand stabiel is.

Ook zorgt de dimstabilisator ervoor dat LED lampen die uitgeschakeld worden niet nagloeien. Het nagloeien kan onder andere veroorzaakt worden door blindstroom in de installatie. Door de dimstabilisator toe te passen, vangt u het laatste beetje blindstroom op waardoor de lamp volledig uitgeschakeld zal worden. Wanneer de LED Dimmer volledig juist werkt in combinatie met de toegepaste LED lamp, raden wij aan om geen dimstabilisator toe te passen.

Klik hier om de pagina van de dimstabilisator te bezoeken!

Winkelwagen