Ga naar hoofdinhoud

Met deze opstelling wordt Nederland Europees kampioen!

Wij zijn eruit: met de ION opstelling wordt Nederland Europees kampioen!

Met deze opstelling wordt Nederland Europees kampioen!

Wij zijn eruit: met de ION opstelling wordt Nederland Europees kampioen!  

Vanavond speelt Nederland tegen Turkije in de kwartfinale. De spanning stijgt, net als de oranjekoorts. Wij geven Koeman alvast een voorzetje voor de opstelling.  

De succesvolle Hollandse school: 4-3-3

Ook deze wedstrijd gaan we scoren met een 4-3-3 opstelling.  

Door in de verdediging te kiezen voor de IP55-lijn ben je er 100% zeker van dat er niets doorheen komt. Zeker als je bedenkt dat er een drievoudige keeper in het doel staat. Onze Opbouw WCD 3 laat niets door.  

Het middenveld bestaat uit LED Dimmers met een enorm bereik. Deze zijn perfect af te stellen op iedere tegenstander. Je vindt hier onze topscoorder LED Dimmer 200 Watt, de echte teamplayer LED Duo Dimmer en natuurlijk onze debutant met veel toekomstperspectief: LED Matter Dimmer. Deze ION toppers zijn uitstekend te combineren met de aanvallers. Ze vinden elkaar moeiteloos! 

Om te winnen moet je scoren en daarvoor zetten we ons schakelmateriaal in. Laat de afwerking maar aan hen over. De behendige rechtsbuiten van de E1-serie, de tijdloze en zeer doeltreffende spits van de J1-serie en onze moderne linksbuiten van de V1-serie. 

Mocht de tegenstander toch een antwoord vinden op deze elf toppers, dan brengen we de wisselschakelaar in het spel. Onoverwinnelijk als je het ons vraagt. 

 

Wij houden van Oranje

Wij houden van oranje en daarom profiteer je van korting op ons gehele assortiment met onze ION EK Actie. Hoe verder het Nederlands Elftal komt tijdens het EK 2024, hoe hóger de korting! 

Bij iedere ronde dat het Nederlands elftal verder komt geven wij 5% EXTRA korting. Deze korting komt bovenop de 10% korting waarmee gestart is tijdens de poulefase. Je ontvangt momenteel dus 20% korting! Neem contact op voor de spelregels. 

 

ION is kampioen in dimmen  

ION INDUSTRIES is kampioen in dimmen. We hebben meerdere award winning dimmers en blijven voortduren innoveren voor de beste dimmers en schakelmaterialen. 

Wilt u ook samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van het beste schakelmateriaal in uw assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Winkelwagen

Offerte aanvragen    Bel me terug

      Ik ben: