Ga naar hoofdinhoud

Light + Building 2022

ION INDUSTRIES staat van 2 t/m 6 oktober op de Light + Building beurs. In Frankfurt kunnen bezoekers in Hall 12.0 (stand A61) kennis maken met ION INDUSTRIES, is er de mogelijkheid om een viertal nieuwe LED Dimmers in te zien en kunnen bezoekers zowel deze nieuwe plus de bestaande LED Dimmers testen.

De Light + Building beurs staat in het teken van architecturale ontwerpen en technologie, wat voornamelijk gericht is op verlichting, elektrotechniek, gebouwautomatisering en civieltechnische software. Binnen deze verschillende markten behoort de Light + Building beurs tot één van de grootste evenementen. Zo zijn er 1.500 exposanten uit 46 verschillende landen aanwezig in Frankfurt. In alle zalen komen de nieuwste innovaties en technologieën aan bod.

IONINDUSTRIES Light Building 2022

Dit jaar zijn er een aantal belangrijke thema’s op de Light + Building beurs. Deze komen voort uit maatschappelijke en politieke ontwikkelingen, maar ook vanuit de behoeftes op de markt. De thema’s luiden als volgt: (1) “Green Deal & Sustainability”, (2) “Electrification & Digitalisation” en (3) “Light & Design”. Deze onderwerpen zijn ook van belang bij ION INDUSTRIES en het core product. Met de LED Dimmers is het mogelijk om gebouwen te voorzien van nóg duurzamere LED verlichting. Optioneel worden lampen verbonden aan het Smart Home systeem en wordt de kwaliteit van verlichting geoptimaliseerd.

IONINDUSTRIES Beurs Compressed

In Hall 12.0, A61, bevindt ION INDUSTRIES zich om u te verwelkomen en introduceren met het bedrijf, assortiment en vele unieke kenmerken. Op dit moment heeft u al toegang tot de digitale extensie van de Light + Building beurs. Deze is zowel in het Engels als Duits beschikbaar. Via deze extensie kunt u ons nog makkelijker vinden in Messe Frankfurt. Graag nodigen wij u uit om bij ons langs te komen of een afspraak in te plannen.

Graag zien wij u op de Light + Building beurs!

Wilt u ook over de beste LED Dimmers beschikken in uw assortiment? Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met ION INDUSTRIES? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Cart