Ga naar hoofdinhoud

Light + Building 2022: Recap

IONINDUSTRIES Light Building Beurs 2022

Van 2 t/m 6 oktober 2022 stond ION INDUSTRIES met een eigen stand op de Light+Building beurs in Frankfurt. In Hal 12.0, A61 wist ION INDUSTRIES met haar stand van 72(!)m2 veel nieuwe nationale/internationale contacten op te doen en heeft het haar huidige partners een inkijkje kunnen geven in de nieuwe lijn met producten!

De geheel in ION-blauw gestoken stand was een echte eyecatcher en was voor zowel de bezoekers als de standhouders een niet-te-vergeten stand. s’ Ochtends werd de dag vrolijk begonnen met verschillende Duitse liederen vanuit de box zodat elke standhouder zijn of haar dagelijks bewegingen gemakkelijk op peil kon houden. Vervolgens wist het team van ION INDUSTRIES met de demonstratie van een viertal nieuwe LED Dimmers, de interactieve muren en alle gepersonaliseerde informatie elk contact (nieuw en bestaand) zo persoonlijk mogelijk te helpen.

Ion Industries WhatsApp Image 2022 10 03 at 11.52.12 AM

Gedurende de dag konden klanten naast de LED Dimmer gerelateerde service/uitingen ook genieten van de oer-Hollandse bitterballen of de geur van verse tulpen. Wanneer de dag tot zijn einde kwam, konden zowel bezoekers als standhouders de dag afsluiten met een ‘’Hollandse Heineken’’. Dit klonk voor velen dan ook als muziek in de oren, letterlijk want natuurlijk stond er ook een muziekje aan op de achtergrond. Deze persoonlijke en moderne aanpak resulteerde in veel nieuwe contacten en die komen niet enkel uit Duitsland, maar zitten verspreid over elk werelddeel. Van Mauritius tot Argentinië of van Zuid-Afrika tot aan Australië. Niks was deze week te gek!

ION INDUSTRIES is er trots op de prestatie die geleverd is, zowel voor als tijdens de Light+Building beurs. Nu rest ons nog de topprestatie ná de beurs. Hiervoor nemen graag contact met u op naar aanleiding van uw aanwezigheid en interesse. Wij zien ernaar uit om een lange, duurzame samenwerking aan te gaan om u van de beste LED Dimmers te voorzien!

Wilt u ook samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van de beste LED Dimmers in uw assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Cart