skip to Main Content
[woocs]
nl Nederlands
nl Nederlands

Ion Industries is de LED leverancier met het beste aanbod

Bent u op zoek naar een LED leverancier? Dan bent u bij Ion Industries aan het juiste adres! De missie van Ion Industries is het bereikbaar maken van LED verlichting voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker. Wij voorzien u graag van energiebesparende, kwalitatieve en dimbare LED verlichting. Natuurlijk verkopen wij voor alle verlichting ook de geschikte armaturen. Bij ons kunt u terecht voor:

Dimmers

Dimmers en schakelaars

Covers

Dekplaten, lasdozen en meer

Accessoires

Voor al uw energieprojecten

LED Verlichting

LED lampen en armaturen

De voordelen van LED leverancier Ion Industries

Bij LED leverancier Ion Industries vindt u een breed assortiment. Bij ons kunt u terecht voor panelen, bulbs, downlights, floodlights, bulbs, buizen, buitenverlichting, noodverlichting en meer. Al onze producten kunt u zien op onze website. Wat zijn de voordelen van Ion Industries? Onze aanpak is anders dan de meeste LED leveranciers. Wij staan bekend om onze optimale service. Zo komen wij geheel vrijblijvend bij u op bezoek voor de inventarisering van uw verlichting. Omdat onze producten gemaakt worden van de beste kwaliteit, krijgt u zelfs vijf jaar garantie. Alle producten worden gemaakt van recyclebare materialen. De voordelen van LED leverancier Ion Industries op een rijtje:

 • Persoonlijk advies
 • Makkelijk dimbare verlichting
 • B2B zorg
 • Snelle levering
 • Garantie op een lange levensduur

Uw LED verlichting snel terugverdiend

Naast een lange levensduur zijn er nog meer voordelen aan het aanschaffen van onze LED verlichting. LED verlichting is namelijk milieubesparend, 100% recyclebaar, eenvoudig dimbaar, duurzaam in gebruik en energiebesparend. Zo verdiend u de investering die u doet in LED verlichting snel terug. Er zijn daarnaast diverse betalingsmogelijkheden. Wanneer u ervoor kiest om zelf te investeren in uw aankoop, heeft u de investering al binnen 2 tot 3 jaar terugverdiend. U kunt er ook voor kiezen ons te laten investeren in uw aankoop. Op deze manier heeft u de investering in 3 tot 5 jaar terugverdiend. Daarnaast bestaat de optie om te kiezen voor ons ontzorgplan. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan gerust een mail of bel ons voor meer informatie.

  Adviesgesprek  Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie.
  Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


  Maak een afspraak

  Heeft u interesse in de service en producten van LED leverancier Ion Industries? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wanneer u graag meer informatie wilt ontvangen of ons wil uitnodigen voor een vrijblijvende inventarisatie kunt u ons bellen via 085-4890525. Ook kunt u ons bereiken door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website of een mail te sturen naar info@ionindustries.com. Bent u op zoek naar LED verlichting? Dan is LED leverancier Ion Industries wat u zoekt!

  LED leverancier Ion Industries

  Close search
  Winkelmand