skip to Main Content

ION INDUSTRIES is de LED groothandel met het beste aanbod

Wanneer u op zoek bent naar een LED groothandel is ION INDUSTRIES wat u zoekt. Wij verkopen kwalitatieve, energiebesparende en dimbare LED lampen. Onze missie is het bereikbaar maken van LED verlichting voor iedereen; zowel voor de zakelijke als particuliere gebruikers. Wij helpen u graag met het vinden van het gewenste exemplaar. Voor alle verlichting verkopen wij ook de geschikte armaturen. Bij ION INDUSTRIES vindt u:

Dimmers

Dimmers en schakelaars

Covers

Dekplaten, lasdozen en meer

Accessoires

Voor al uw energieprojecten

LED Verlichting

LED lampen en armaturen

Waarom ION INDUSTRIES?

LED groothandel ION INDUSTRIES heeft een ruim assortiment. Zo verkopen wij bulbs, buizen, panelen, floodlights, downlights, noodverlichting, buitenverlichting en nog veel meer. Op onze website vindt u onze producten. Wist u dat onze aanpak anders is dan de meeste leveranciers? Zo staan wij bekend om onze optimale service. Wij komen namelijk graag bij u op bezoek voor de inventarisering van uw verlichting. Uiteraard geheel vrijblijvend. Daarnaast worden onze producten gemaakt van de beste kwaliteit. U krijgt maar liefst vijf jaar garantie. Bovendien maken wij gebruik van recyclebare materialen. Waarom kiezen voor LED groothandel ION INDUSTRIES?

 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
 • Dimmen zonder problemen
 • B2B zorg
 • Producten met lange levensduur

Voordelen van onze LED groothandel

Naast optimale service zijn er nog meer voordelen van onze LED verlichting. Zo is LED verlichting milieubesparend, energiebesparend, 100% recyclebaar, eenvoudig dimbaar en duurzaam in gebruik. Op deze manier heeft u uw investering in de verlichting snel terugverdiend. Ook bieden wij als LED groothandel diverse betalingsmogelijkheden aan. Op deze manier kunt u zelf investering in uw aankoop. U heeft de investering al binnen 2 tot 3 jaar terugverdiend. Wanneer wij voor u investeren duurt deze periode 3 tot 5 jaar. Ook kunt u kiezen voor ons ontzorgplan. Heeft u hier interesse in? Bel of mail ons dan voor meer informatie.

  Gratis adviesgesprek
  aanvragen


  Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


  Mail of bel ION INDUSTRIES

  Bent u geïnteresseerd in de innovatieve producten van LED groothandel ION INDUSTRIES? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u graag meer informatie ontvangen of ons uitnodigen voor een uitvoerige inventarisatie? Bel dan naar 085-4890525, stuur een mail naar info@ionindustries.com of laat een bericht achter met het contactformulier op deze website. Wanneer u op zoek bent naar een LED groothandel bent u bij ION INDUSTRIES aan het juiste adres!

  LED groothandel ION INDUSTRIES

  Close search
  Winkelwagen