skip to Main Content

LED dimmers voor smart home systemen

Koppel een LED dimmer aan uw smart home systeem

Met een smart home systeem kunt u verschillende apparaten in huis aansluiten op één centraal punt. Van hieruit kunt u alle gekoppelde apparaten bedienen. En wist u al dat u zelfs de lampen via het smart home systeem kunt bedienen? Daarvoor heeft u alleen maar de juiste LED dimmer nodig. ION Industries vertelt u hier meer over het vinden van een geschikte LED dimmer voor uw smart home systeem.

led dimmer smart home systeem slimme led verlichting

Verlichting bedienen met uw stem

Het voordeel van een smart home systeem is dat u meerdere apparaten tegelijkertijd kunt bedienen. Ook kunt u de apparaten op elkaar afstemmen. Laat bijvoorbeeld met één commando het licht, de muziek en de tv uitgaan. Door de LED dimmer te verbinden met bijvoorbeeld Google Home of Alexa kunt u de verlichting eenvoudig bedienen door middel van uw stem. Zo hoeft u niet meer op te staan om de lampen aan of uit te zetten of te dimmen. Makkelijker kan haast niet!

Welke dimmer past op een smart home systeem?

U kunt niet zomaar iedere lamp of dimmer koppelen aan uw smart home. Het systeem werkt namelijk via een internetverbinding. Daarom heeft u ook een LED dimmer nodig die toegang heeft tot de wifi. Via internet kunt u dan de verlichting verbinden met uw smart home systeem. ION Industries heeft deze LED dimmer met wifi in het assortiment. Deze LED dimmer kunt u dus gebruiken in uw smart home. En deze is onder andere te koppelen aan een systeem dat u bestuurt via Google Home of Alexa.

Voordelen van slimme LED verlichting

Verbind de slimme dimmer van ION Industries met uw smart home systeem, zoals Alexa of de Google Home. Dan ervaart u binnen de kortste keren ook de volgende voordelen:

 • U kunt de verlichting van afstand bedienen
 • Stem het licht af op de andere gekoppelde apparaten
 • U kunt alle verlichting tegelijk besturen
 • Laat het licht automatisch aan- of uitgaan of dimmen op een bepaald tijdstip
 • Makkelijk in gebruik

  Gratis adviesgesprek
  aanvragen


  Wij bellen u naar aanleiding van uw aanvraag terug. Als u wilt maken we daarna een afspraak bij u op locatie. Wij inventariseren dan alle verlichting of andere duurzaamheidsvragen en op basis daarvan doen wij u een vrijblijvend voorstel.


  LED dimmer voor smart home bestellen

  Voor meer informatie over de juiste LED dimmer voor een smart home kunt u contact opnemen met ION Industries. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-4890525 of per mail via info@ionindustries.nl. Ook kunt u het contactformulier gebruiken voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

  Close search
  Cart