Ga naar hoofdinhoud

LED Dimmers voor Noxion lampen

Uw smaak lichtsterkte met LED Dimmers voor Noxion

Bent u uw huis aan het renoveren? Dan is dat het perfecte moment om ook uw verlichting onder handen te nemen. De verlichting is namelijk vaak het vergeten kind als het aankomt op interieurinrichting. Maar door bijvoorbeeld alleen al voor LED Dimmers voor Noxion lampen te kiezen, tilt u uw interieur al naar een hoger niveau. Met deze LED Dimmers kunt u uw lampen helemaal naar eigen smaak instellen qua lichtsterkte en warmte. In deze blog leest u alles over LED Dimmers van ION INDUSTRIES.

Noxion lampen met LED Dimmers van ION INDUSTRIES combineren

Met LED Dimmers van ION INDUSTRIES kunt u stabiel en geruisloos tot wel 0.3 watt dimmen. En dat allemaal zonder knipperend licht en vervelend zoemgeluiden. Perfect toch? De meeste van onze LED Dimmers zijn perfect te combineren met dimbare lampen van Noxion. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan de Noxion Lucent, Noxion Pro en de Noxion Lustre. Omdat deze varianten lampen van Noxion verschillende versies hebben, is het verstandig om altijd even goed op de verpakking te kijken. Zo weet u zeker dat u met de juiste LED Dimmers voor Noxion lampen naar huis gaat.

Bekijk ons LED Dimmers assortiment

led dimmers voor noxion lampen

Onze dimmers zijn eenvoudig te plaatsen

Het aansluiten van LED Dimmers van ION INDUSTRIES voor Noxion lampen is hartstikke eenvoudig. Natuurlijk zit er altijd een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Zo kunt u goed kunt zien waar en hoe de LED Dimmer aangesloten moet worden. Zodra deze is geïnstalleerd, zult u er gegarandeerd vele jaren plezier van hebben. U hoeft niet te vrezen voor kortsluiting of overbelasting. Hier is namelijk altijd een beveiliging voor ingebouwd.

De voordelen van onze LED Dimmers

LED Dimmers van ION IDUSTRIES hebben veel voordelen, namelijk:

  • Ze zijn energiebesparend;
  • Ze hebben een lange levensduur;
  • Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar;
  • LED lampen dimmen tot 0,3 wattage;
  • LED verlichting produceert veel minder warmte dan andere verlichting.

Meer informatie LED Dimmers voor Noxion lampen

Wilt u meer weten over LED Dimmers voor Noxion lampen? Onze professionals helpen u met alle plezier verder. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085-4890525, ons een mail te sturen via info@ionindustries.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Winkelwagen