Ga naar hoofdinhoud

LED Dimmers voor IKEA lampen

Uw smaak lichtsterkte met LED Dimmers van ION INDUSTRIES

Wanneer u een huis aan het renoveren bent, kunt u dit als het ultieme moment zien om ook de lampen aan te pakken. Veel huiseigenaren en bedrijven kopen hun lampen bij de IKEA, omdat dit een goed merk is. Maar wat als u uw IKEA lampen ook wilt kunnen dimmen? Daar heeft ION INDUSTRIES dé oplossing voor! Met onze LED dimmers kunt u uw IKEA lampen helemaal naar eigen smaak instellen qua lichtsterkte. In dit blog vertellen wij u meer over deze handige LED dimmers. Daar bent u toch ook benieuwd naar?

IKEA lampen met LED Dimmers combineren

Met de LED Dimmers van ION INDUSTRIES kunt u stabiel en geruisloos tot 0.3 Watt dimmen, zonder geknipper en gezoem. Dat is pas echt ideaal! Veel van onze LED Dimmers zijn uitstekend te combineren met dimbare led lampen van IKEA. Denk hierbij aan de LEDARE en LUNNOM lampen. Kijk van te voren altijd even goed op de doos of verpakking of u wel echt een dimbare variant hebt. Niet alle LED lampen zijn namelijk standaard dimbaar. U kunt ook gerust één van onze testrapportages bekijken. Hierin wordt de comptabiliteit van de LED Dimmers t.o.v. van IKEA’s lampen uitvoerig besproken.

Bekijk ons LED Dimmers assortiment

IKEA lampen series die niet dimbaar zijn

Een van de IKEA lampen series die niet dimbaar is, is de RYET serie. Dat betekent dat deze lamp ook niet dimbaar is wanneer u deze op een dimmer aansluit. Dit geldt ook voor de Tradfri serie. Deze lampen kunt u alleen via uw mobiel bedienen en aansturen.

Zowel met mobiel als dimmer bedienen

Misschien klinkt het volgende tegenstrijdig, maar wilt u IKEA led lampen slim bedienen, kies dan voor de ‘domme’ dimbare led lampen van IKEA. Deze kunt u het best combineren met Zigbee draaidimmer of Z-Wave draaidimmer. Dit betekent dat u de lampen zowel via de normale draaidimmers als via uw eigen mobiel kan bedienen. Kijk desnoods naar de WiFi LED Dimmer van ION INDUSTRIES.

De voordelen van ION INDUSTRIES’ LED Dimmers

Bent u benieuwd naar wat het voordeel is van het hebben van dimbare lampen? De vele pluspunten hebben wij speciaal voor u op een rij gezet:

  • Ze zijn zeer energiebesparend
  • Ze hebben een lange levensduur
  • LED lampen zijn tot 0.3 Watt te dimmen
  • Beschikt over de laatste dimtechniek
  • Het feit dat u lampen kunt dimmen in combinatie met ons grote assortiment kleuren, maakt dat u de lampen helemaal aan kunt passen aan de sfeer
  • LED verlichting produceert veel minder warmte dan andere verlichting

Meer weten over LED Dimmers voor IKEA lampen?

Wilt u meer weten over het combineren van onze LED Dimmers voor IKEA lampen? Wij kunnen u er alles over vertellen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085-4890525, ons een mail te sturen via info@ionindustries.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Winkelwagen