skip to Main Content

LED Dimmers winnen de German Innovation Award 2020

Prijs voor onze LED Dimmers!

ION INDUSTRIES is de trotse winnaar van de German Innovation Award 2020. Wij hebben deze prijs gewonnen voor onze innovatieve LED Dimmers, de Master-Slave dimmer. Voorheen kon een LED niet aangesloten worden op meerdere dimmers, alleen op een enkele dimmer met een aan/uit knop. Daar hebben wij verandering in gebracht. Wij vertellen graag wat meer over de German Innovation Award en onze unieke LED Dimmers.

Wat is de German Innovation Award?

Zoals de naam al zegt, is de German Innovation Award een prijs die uitgereikt wordt voor innovatieve uitvindingen. De ontwikkelingen die de prijs in ontvangst mogen nemen, zijn er allemaal op gericht om het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken. De prijs wordt uitgereikt aan innovaties in elke industriële sector. De prijs is in het leven geroepen om buitengewone uitvindingen aan een groot publiek bekend te maken, en om ervoor te zorgen dat ze een positie op de markt krijgen. Dit jaar hebben de LED Dimmers van ION INDUSTRIES deze bijzondere prijs dus gewonnen!

Dit maakt onze dimmers zo speciaal

Onze LED Dimmer, de Master-Slave dimmer, is ontzettend speciaal, omdat het hiermee mogelijk is om een LED op meerdere dimmers aan te sluiten. Dat was eerder niet mogelijk. Toen kom een LED slechts op een dimmer aangesloten worden, en een aan/uit knop. De gewone aan/uit knop kan eenvoudig omgebouwd worden tot een dimmer. De dimmer heeft een draaiknop die de helderheid reguleert, de master dimmer. Daar kan een slave dimmer, of meerdere slave dimmers aan toegevoegd worden om de helderheid van de LED lamp op meerdere plaatsen te reguleren. De installatie van de master dimmer en de slave dimmer gaat volgens een simpel plug-and-play concept.

Ontwikkelingen met het oog op klimaat

Naast zeer gebruiksvriendelijk, is de LED Dimmer bovendien goed voor het milieu. LED lampen zijn namelijk veel energiezuiniger dan gloei- en halogeenlampen. Zo zijn de 90% zuiniger dan een goedwerkende gloeilamp, en 85% zuiniger dan een goedwerkende halogeenlamp. Onze Master-Slave dimmer maakt LED Dimmers veel gebruiksvriendelijker, waardoor het dus aantrekkelijker is om de oude lampen te vervangen voor LED lampen.

Onze innovatieve LED Dimmers kopen

Wilt u gebruik maken van onze innovatieve LED Dimmers in uw pand? Dat kan, want ze zijn zeer eenvoudig te installeren door het plug-en-play concept. Er hoeven geen muren voor opengebroken te worden. Wilt u de Master-Slave dimmer laten installeren, of heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact op door een bericht achter te laten via het formulier hier op de site, te bellen naar 085-4890525 of door een mail te sturen naar info@ionindustries.com. Ervaar zelf het gemak van de bekroonde LED Dimmers van ION INDUSTRIES.

Close search
Cart