skip to Main Content

Onze LED Dimmers bij Hubo

Wist u dat u onze LED dimmers ook bij Hubo kunt kopen? Deze landelijke keten van doe-het-zelfzaken beschikt over meer dan 180 locaties. Hierdoor bevindt er altijd wel een Hubo bij u in de buurt. Al geruime tijd zijn de filialen bevoorraad met de LED Dimmers van ION INDUSTRIES. Wanneer u een advies nodig heeft over de producten, is dat ook geen probleem. Hubo staat bekend om de expertise op het gebied van doe-het-zelven en de persoonlijke benadering.

Één van de unieke kenmerken van Hubo is dat de bouwmarkt erg toegankelijk is. Dit komt doordat de filialen door heel Nederland gevestigd zijn. Wanneer u uw klussen op juiste wijze wilt verrichten is dat mogelijk door deze toegankelijkheid. Bent u benieuwd waar bij u een Hubo bevind? Dan kunt u terecht bij de Store Locator

Heeft u niet de mogelijkheid om op locatie een LED Dimmer van ION INDUSTRIES aan te schaffen? Of wilt u meer informatie over het assortiment? Dan is het mogelijk om op de webshop een bestelling te plaatsen of de producten in te zien. De blauwe LED Dimmers zijn ook te bestellen via de website van Hubo.

De volgende unieke LED Dimmers zijn beschikbaar bij de Hubo:

LED Dimmer Inbouw 200 Watt: 

De LED Dimmer Inbouw 200 Watt is de favoriete keuze onder de installateurs. Het unieke van deze dimmer is de boostfunctie. Deze werkt als volgt: wanneer meerdere lampen tegelijk worden ingeschakeld, gaan ze allen eerst op een hogere helderheid aan, waarna ze teruggaan naar de dimstand. Dit verschijnsel noemen wij het popcorneffect. Om dit effect tegen te gaan, beschikt onze LED Dimmer over een anti-popcorninstelling, welke ingeschakeld kan worden. Zo kan een lamp die gedimd uitgezet wordt, ook in dezelfde dimstand weer aangezet worden. 

Duo Dimmer 2×200 Watt: 

De Duo Dimmer 2×200 Watt is een speciaal model. Met de dubbele LED Dimmer kan je twee verschillende lampgroepen comfortabel bedienen. En dat met maar één muurschakeling. Tevens beschikt deze LED Dimmer over de Auto Afstelling. Dit zorgt ervoor dat de dimmer automatisch wordt afgesteld op het wattage van de gekoppelde lamp(en). Dat maakt de Duo Dimmer erg uniek en innovatief. 

Wilt u meer weten van de producten van ION INDUSTRIES?

Bekijk ons LED Dimmer assortiment

Wilt u ook over de beste LED Dimmers beschikken in uw assortiment? Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met ION INDUSTRIES? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Close search
Winkelwagen